reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hey Myszeczko .. noo adrlolog kazał brać i juz w sumie nie chce nas widzieć wiec chyba jest ok :) .. wiesz .... myślę o was i kurcze jestem z ciebie dumna :) strasznie się ciesze ze jesteście po pierwszym spotkaniu w OA .. mysli będzie dużo,będą wątpliwości ,strach,pytania bez odpowiedzi ale mimo to pamiętaj ze zawsze możesz się wygadac,wypłakac,dostaniesz tu wsparcie ..a mimo to bedziecie mieli najwspanialsze i najbardziej kochane dziecko na świecie :) i to będzie wasze dziecko ... wiesz ze bylabym gotowa podjąć identyczna decyzję ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

No widzisz :) będzie dobrze, musi trafić swój na swego być silnym i w końcu się uda na dobre...:*

Wiem... narazie mam taki żal do losu i nie mogę się go wyzbyć, no, ale jeśli się nie uda to co będę się buntować całe życie.. albo życie z dzieckiem, albo zupełnie bez dziecka...
Dzięki za miłe słowo;*

Lux, na pewno :D wyobrażam sobie :) :) :)

No widzisz :) będzie dobrze, musi trafić swój na swego być silnym i w końcu się uda na dobre...:*

Wiem... narazie mam taki żal do losu i nie mogę się go wyzbyć, no, ale jeśli się nie uda to co będę się buntować całe życie.. albo życie z dzieckiem, albo zupełnie bez dziecka...
Dzięki za miłe słowo;*

Lux, na pewno :D wyobrażam sobie :) :) :)
nie mow tak!! bedziesz miec cudowne zycie z dzieckiem!

Jugo- bedą pęcherze byki i bedą trojaczki
Kruczyca - najważniejsze żebyście obije mieli podobne priorytety w życiu , a wszystko inne się ułoży , mi tez tak mówili ze gary , siedzenie z dziećmi itd pewnie ze tak jest ale nie tylko ja dopiero po ślubie zaczęłam regularnie chodzić na tance , a potem wymarzona scena zatańczyłam mając już dwoje dzieci , wiec moim zdaniem małżeństwo nie ogranicza tylko trzeba współpracy :-)
Bum - testuj testuj :)
Ja po wizycie pęcherzyk pękł około 48 godzin temu , tak wiec mówi ze nie robimy badań hormonalnych tylko teraz czekamy aż do @ i tyle , to czekanie to jest najgorsze bleeeeee
Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo- bedą pęcherze byki i bedą trojaczki
Kruczyca - najważniejsze żebyście obije mieli podobne priorytety w życiu , a wszystko inne się ułoży , mi tez tak mówili ze gary , siedzenie z dziećmi itd pewnie ze tak jest ale nie tylko ja dopiero po ślubie zaczęłam regularnie chodzić na tance , a potem wymarzona scena zatańczyłam mając już dwoje dzieci , wiec moim zdaniem małżeństwo nie ogranicza tylko trzeba współpracy :-)
Bum - testuj testuj :)
Ja po wizycie pęcherzyk pękł około 48 godzin temu , tak wiec mówi ze nie robimy badań hormonalnych tylko teraz czekamy aż do @ i tyle , to czekanie to jest najgorsze bleeeeee
Miłego dnia wszystkim

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tez nie lubilam fazy lutealnej

reklama
anula: no wreszcie! Stęskniłam sie :) Profertill ma bardzo dobre opinie :) Będzie dobrze!

nati: o no super informacja. A ty sie martwiłaś, że owu nie bedzie :D Teraz &&&&&& :)

Do góry