reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo wyjezdzamy w niedziele z samego rana :)
Nati jak dla mnie bez zmian :) tak samo kocham a ze kocham z dnia na dzień mocniej to I jest i tym razem tak jest ;) fajnie być żoną. To takie powazniejsze i bardziej zobowiazujace niż dziewczyna, narzeczona. Ale dalej uwazam ze dziecko zrobi takie bum (sorki Bum ;)) w naszym życiu i wniesie coś nowego. Oczywiście juz każdej strony dolatuja rady grozby "o to teraz zobaczysz co to będzie, koniec z całym życiem, tylko gary, sprzątanie, pieluchy, rozdarte dzieci i mąż z piwem" juz jednej odpowiedzialam ze taka słaba i nieogarnieta zyciowo nie jestem żeby nie umiec pokierowac swoim życiem i zwiazkiem ale ze oczywiście bardzo jej współczuję ze tak się jej ulzylo bo jestem pewna że żadna mądra i wartosciowa kobieta nigdy sama by sobie na takie coś nie pozwolila. I ups... Znajoma mniej :D jednak takie sprawy jak ślub, ciąża, dziecko, wyjazd, czy jakas powazna zmiana w życiu mocno ludzi weryfikuje

reklama
Nie wierzę ja w takie cuda już chyba :( Jeszcze ma cały dzień, żeby przyjść, jutro jeszcze daję jej czas :) narazie nie.. :) jak jutro nie przyjdzie to kupię :)

Kruczyca, mnie tak wkurza takie gadanie ludzi.. ale zazwyczaj mi to mówią osoby, którym się nie ułożyło.. ale w sumie też i kuzynka, która ma dwójkę dzieci i niby jest super mega kochaną mamą, a cały czas tylko narzeka i do nas tak samo, żę niedługo się skończy, zobaczycie na nic nie bedziecie mieli czasu jak dzieci beda (wtedy jej powiedzialam, ze nie możemy).
Brrr..

lux: to dobry układ, że po prostu dzwonisz i mówisz, że przyjdziesz :)

moniusia: napój na bazie wina :D Teściowa miała dobre chęci, więc nawet napój będzie wchodził :D Bo jak nie ciąża to może jakaś infekcja ci się przyplątała?

kruczyca: ale fajnie :) Link do: Kamery online - PKL zobacz jak słonecznie ;) Mam nadzieję, że i u was tak będzie. Zresztą, ten wyjazd czy będzie pogoda czy nie będzie dla was piękny :)

moniusia: napój na bazie wina :D Teściowa miała dobre chęci, więc nawet napój będzie wchodził :D Bo jak nie ciąża to może jakaś infekcja ci się przyplątała?
Taa.. :D ale w sumie dobre, o smaku granata :)
No właśnie chyba tak.. wczoraj tam na dole mi tam się pojawiły też takie dziwne rzeczy;/.. cały czas jak na handel tyle tego było.. Nie wiem skąd i jak, ale zanim to zauważyłam jeszcze M. mi nie darował abstynencji seksualnej już prawie 10-dniowej:p i po tym było jeszcze gorzej, wszystko mnie bolało, spuchło. Ale dzisiaj już ok :) @ mi leczyła zawsze takie rzeczy więc nic z tym nie zrobię póki co :) choć co prawda nie miałam wcześniej, aż takiej infekcji.

Jugo wyjezdzamy w niedziele z samego rana :)
Nati jak dla mnie bez zmian :) tak samo kocham a ze kocham z dnia na dzień mocniej to I jest i tym razem tak jest ;) fajnie być żoną. To takie powazniejsze i bardziej zobowiazujace niż dziewczyna, narzeczona. Ale dalej uwazam ze dziecko zrobi takie bum (sorki Bum ;)) w naszym życiu i wniesie coś nowego. Oczywiście juz każdej strony dolatuja rady grozby "o to teraz zobaczysz co to będzie, koniec z całym życiem, tylko gary, sprzątanie, pieluchy, rozdarte dzieci i mąż z piwem" juz jednej odpowiedzialam ze taka słaba i nieogarnieta zyciowo nie jestem żeby nie umiec pokierowac swoim życiem i zwiazkiem ale ze oczywiście bardzo jej współczuję ze tak się jej ulzylo bo jestem pewna że żadna mądra i wartosciowa kobieta nigdy sama by sobie na takie coś nie pozwolila. I ups... Znajoma mniej :D jednak takie sprawy jak ślub, ciąża, dziecko, wyjazd, czy jakas powazna zmiana w życiu mocno ludzi weryfikuje
mnie zweryfikowala ciaza, wiele zrozumialam..bardzo duzo

kruczyca: ale fajnie :) Link do: Kamery online - PKL zobacz jak słonecznie ;) Mam nadzieję, że i u was tak będzie. Zresztą, ten wyjazd czy będzie pogoda czy nie będzie dla was piękny :)
tam jest tlok u niej i ja sie zwolnie z pracy i brat mnie zmieni i do domu sie odswiezyc, chlopa zabiore i smigamy

Kruczyca- jak Cię tam rzycie małżeńskie rozpieszcza ? Bez nerwów ślub , ty to mocna jesteś , mi odpuściły nerwy jak z kościoła wyszłam potem to już była tylko przyjemność , a rano ryczałam ze to już koniec i teraz będę już tylko czyjaś żona i już nigdy nie będę panna młodą hehe .... Wszystkiego cudownego i garstki potomków Kruczyca niech was Bóg obdarzy !!!
Kurde mi testy ow pokazywały a zero śluzu :-/
Ja podnieta dopiero
z pracy wróciłam ale idę spać !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nie przejmuj sie brakiem sluzu wazne, ze owu byla, nie kazdy cykl musi miec piekny sluz, jak maja doleciec plemniki to i tak doleca :-) :)

Kurde akurat od niedzieli ma się pogoda zepsuc :D nie wiem kto tam tym steruje ale najwyrazniej mnie nie lubi :D na Kasprowym - 6 :D najwyżej wyciagne zimowa I jazda!

Nie wierzę ja w takie cuda już chyba :( Jeszcze ma cały dzień, żeby przyjść, jutro jeszcze daję jej czas :) narazie nie.. :) jak jutro nie przyjdzie to kupię :)

Kruczyca, mnie tak wkurza takie gadanie ludzi.. ale zazwyczaj mi to mówią osoby, którym się nie ułożyło.. ale w sumie też i kuzynka, która ma dwójkę dzieci i niby jest super mega kochaną mamą, a cały czas tylko narzeka i do nas tak samo, żę niedługo się skończy, zobaczycie na nic nie bedziecie mieli czasu jak dzieci beda (wtedy jej powiedzialam, ze nie możemy).
Brrr..
ej mi tak dowalila szwagierka, ze zobaczymy teraz jak dziecko nam da popalic...moj Tomek jej odp i bardzo dobrze!! za dlugo czekalismy na dziecko, zniesiemy wszystko, mina jej zrzedla

reklama

Brrr..
Moniusia trzymam kciuki :* no najmadrzejsi Ci którzy sami nic nie robią by było dobrze w życiu lub single niby z wyboru :D ja tam się nie przejmuje gadaniem tylko robie swoje ale jak przystalo na Kruko-Lisa nie dam pluc w moje wuchuchane gniazdko :D

Do góry