reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wpadaj do mnie, pójdziemy na piwko [emoji16]

Chętnie bym poleciała do PL na kilka dni, tak kurcze tęsknie. Niby tego nie czułam, ale teraz jakaś taka wewnętrzna potrzeba Polski mi się załączyła... Nosz tęskni człowiek strasznie

reklama
Do mamy w kujawsko pomorskie [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Agnes nie kus ,bo moze wpadne ahahahaa

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Łee to i ode mnie daleko [emoji12]

Agnesis na kiedy masz termin @? Na sobote? To moze faktycznie fasola sie tam wgryza [emoji110][emoji110][emoji110]
Obsikaj jeszcze test w sobote.

Ja tez plamie, na brazowo. Cos czuje, ze jak lutke odstawie to chlusnie.
I kurcze cos mi sie zdaje ze fl mi sie skrocila.. zawsze trwala 12-14, a od 2-3 cykli 9-10. Jakies pomysly jak ja wydluzyc?

I jeszcze jakies przeziebienie mnie dopadlo [emoji13] grrrrrrr...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Luteina powinna wydłużyć fazę lutealna. Jak ja bierzesz? Ile dpo zaczynasz i przez ile dni?

Bum to moze wstrzymaj sie z wysyłka do czwartku. Jak miałabym brać od 5dc to i tak zdąży dojść [emoji4]

Luteina powinna wydłużyć fazę lutealna. Jak ja bierzesz? Ile dpo zaczynasz i przez ile dni?

Mum to do sobity spokojnie możesz brać, bo zazwyczaj bierze sie 10-11 dni to będziesz miała 14 dni fl. A te plamienia to moze cos innego niż zbliżająca sie @

Właściwie jak jechałam do pracy pociągiem to był relacji Dęblin -Skierniewice. Ja okolice Otwocka. Do Skierniewic nie mam aż tak daleko ale z 1,5 godz mogło by byc

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Okolice otwocka....

Ja mam jeszcze gdzies rodzine w Garwolinie,ale nie znam [emoji54]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mum to do sobity spokojnie możesz brać, bo zazwyczaj bierze sie 10-11 dni to będziesz miała 14 dni fl. A te plamienia to moze cos innego niż zbliżająca sie @

reklama
Do góry