reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Agnesis jutro nawet ci sie nie opłaca sikac , oby to było zagniezdzenie !
Moze wstrzymam się z wysylka do czwartku? Jak w czwartek rano na tescie będzie biel ro wysle z rana i na piątek bedzie u ciebie [emoji5]?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Jestem głupia jak but [emoji53] zrobiłam zakupy i zamiast zostawić je w aucie, poczekać az moj wróci z pracy i je wniesie, to je kur*a przytaszczyłam do domu. A wszystko dlatego, ze nie wiedziałam w której torbie sa lody [emoji55]
Patrzę w wc a tam znow kropla krwi, tyle ze takiej ciemnej bardzo. Teraz nie plamie, ale brzuch mnie boli. Albo cos jest na rzeczy albo mam ciaze urojona [emoji55]

Ad1. Jebłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ad2. Obstawiam zagniezdzenia ciag dalszy. Mi osobiscie dupek "zatamowal" plamienie/krwawienie bo zaczelam plamic dopiero po 4 dniach od spadajacej bety. A wczesniej nie bralam ( bo gin twierdzil ze jak ciaza ma sie utrzymac to sie utrzyma bez tego) i poronienia plamilam prawie caly czas.
Zrob w poniedzialek bete i bedzie wiadomo co w trawie piszczy.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Pędzę :D
A tak serio to bym pojechała sobie do PL :( jakoś tak mi tęskno się zrobiło
A ja jesce troske i psylece [emoji1][emoji1] najpierw posiedze w stolicy tydzien, potem na miesiac do mamy i w maju znowu na tydzien do stolicy (a w sumie pod nia [emoji14][emoji14] )

Agnes moze faktycznie sie zagniezdza hmmmm..kufa nasze ciala sa skomplikowane. Ja w zeszlym cyklu plamilam.bez niczego.....a u ciebie albo zagniezdzanko albo nie wiem co.
Trzymam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczekam i zobaczymy czy przyjdzie @ czy cos sie wykluje. Moze w piątek skocze na betę jak mnie moja niecierpliwość w dupę bedzie parzyć.

Do góry