D
Deleted member 169981
Gość
Arte a zapraszam[emoji5] nawet po Ciebie wyjadę[emoji7][emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem głupia jak but [emoji53] zrobiłam zakupy i zamiast zostawić je w aucie, poczekać az moj wróci z pracy i je wniesie, to je kur*a przytaszczyłam do domu. A wszystko dlatego, ze nie wiedziałam w której torbie sa lody [emoji55]
Patrzę w wc a tam znow kropla krwi, tyle ze takiej ciemnej bardzo. Teraz nie plamie, ale brzuch mnie boli. Albo cos jest na rzeczy albo mam ciaze urojona [emoji55]
A ja jesce troske i psylece [emoji1][emoji1] najpierw posiedze w stolicy tydzien, potem na miesiac do mamy i w maju znowu na tydzien do stolicy (a w sumie pod nia [emoji14][emoji14] )Pędzę![]()
A tak serio to bym pojechała sobie do PLjakoś tak mi tęskno się zrobiło
Chcesz wpasc do wloch ?? [emoji16][emoji16] odstresowac sieArte a ja bym wlasnie chciala wyjechac z Polski. Jak najdalej[emoji23]
To co robimy wymiane?Arte a ja bym wlasnie chciala wyjechac z Polski. Jak najdalej[emoji23]
Chcesz wpasc do wloch ?? [emoji16][emoji16] odstresowac sie
![]()
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom