reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
A ja ogarnęłam obiad na jutro i położyłam Młodą spać
Właśnie zasypia [emoji16]
Jutro ide z nią do laryngologa a po wizycie ruszymy obie w miasto [emoji12]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

A ja wlasnie swemu chłopu kolacje podałam [emoji38] niech zna moje dobre serce [emoji12]

Ja juz dawno po kolacji. Wrocilam od dentysty i zachcialo mi sie zupki warzywnej [emoji16][emoji16]
Teraz siedzę,ogladam tv ale jak zwykle nie ma nic.

Nuria qfa mac. Sikaj jutro.
Ja zylki tylko w ciazy mialam

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja oglądam na Polsacie.

Ulala nie ma to jak wypad do laryngologa [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety, mus to mus [emoji52]
Często choruje, więc pediatra podejrzewa migdałki
Choć musze przyznać że jest lepiej od miesiąca
No ale jak juz od grudnia na wizytę czekamy to niech ją obejrzy [emoji58]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Carmen te zylki to owszem sa, ale trzeba sie przyjrzeć.
Nie ma co robic testu nawet. Wiesz ze my kochamy sobie wmawiac duzo rzeczy[emoji23]
One mi pewnie bardziej wyszly po goracym prysznicu.
Moj mecz oglada, i sie drze jak glupi ze grac nie potrafią. Taaa a on umie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen te zylki to owszem sa, ale trzeba sie przyjrzeć.
Nie ma co robic testu nawet. Wiesz ze my kochamy sobie wmawiac duzo rzeczy[emoji23]
One mi pewnie bardziej wyszly po goracym prysznicu.
Moj mecz oglada, i sie drze jak glupi ze grac nie potrafią. Taaa a on umie[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym go wyjebala przez okno razem.z telewizorem.[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Siknij, nawet jak bedzie.negatyw to i my bedziemy spokojniejsze. Tosss wez [emoji22]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry