reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum jak masz się denerwować to lepiej idź sprawdzić. A betę powtarzasz?
Agnesis może jakaś żyłka ci pękła, dziwne to.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jutro , po 14 wynik.

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

reklama
Odnośnie robienia testów jednego dnia [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]. Ja wtedy trzaskalam jeden z drugim
1485882218-aaaaaa.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene tak w sobotę. Plamilam od 5dpo przez 3 dni. Wczoraj i dzis czysto, do póki nie szarpnęłam tych siat [emoji35]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene biore dupka, jeszcze jutro i koniec.

Jestem głupia jak but [emoji53] zrobiłam zakupy i zamiast zostawić je w aucie, poczekać az moj wróci z pracy i je wniesie, to je kur*a przytaszczyłam do domu. A wszystko dlatego, ze nie wiedziałam w której torbie sa lody [emoji55]
Patrzę w wc a tam znow kropla krwi, tyle ze takiej ciemnej bardzo. Teraz nie plamie, ale brzuch mnie boli. Albo cos jest na rzeczy albo mam ciaze urojona [emoji55]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Carmen testy sa białe jak nigdy. Nawet na wczorajszych sie nic nie odbarwilo [emoji23] wiec chyba nie ma sensu [emoji55]

Rene wlasnie na to stawiam. Bo zawsze brałam luteinę, a dupka pierwszy raz [emoji20]

reklama
Do góry