reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Czuje kłucie w jajnikach i poważnie się zastanawiam czy nie zacząć od jutra testów owu, ale z drugiej strony zostały mi jeszcze 2 tabletki do wzięcia [emoji52][emoji33]

Arte zdaje się że Ty miałaś kiedyś szybko owu po clo, w którym dc to było?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Nessi tak czas :( jak juz sie przez ten odsiew przebedzie to lepiej.
Ja zaczelam dzis plamic na czekoladowo. Wzielam nospe i 2 nadliczbowe luteiny. I czekam jutro pojde na bete chyba z rana w piatek zrobie kolejna. Co ma byc to bedzie, choc moglo by byc dobrze. Jutro sie jednakwybiore do doktora nie dosc ze to kolatanie to i to plamienie. Sprawdzalam Cisnienie wyszlo mi 144/80 troche za wysokie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Bum nie panikuj. Mnie też długo bolał jajnik na początku A potem przeszło. Lekarz mi tłumaczył to cialkiem żółtym . Może z tego była owu i stąd bol. U mnie tak bylo

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene nie panikuje , tylko to jest ból nie taki ooo , ze boli ino serio boli mocno ...

Edit: to jest moja 4 ciąża i nigdy mnie tak nie bolal mocno...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...

Czuje kłucie w jajnikach i poważnie się zastanawiam czy nie zacząć od jutra testów owu, ale z drugiej strony zostały mi jeszcze 2 tabletki do wzięcia [emoji52][emoji33]

Arte zdaje się że Ty miałaś kiedyś szybko owu po clo, w którym dc to było?

To był 2 cykl brania, w 7 dniu prawdopodobnie była owu

Jade jutro prywatnie na usg , bo mnie tak ten jajnik boli , ze mega sie boje , ze to cp [emoji17]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
Fasolinka [emoji271] październik 2017
...życie cudem jest...
Nie martw się, to pewnie ciałko żółte które teraz mocniej pracuje
Ja mam tak po każdej owu
Ale dla pewności i spokoju jedź i podejrzyj
Będzie dobrze [emoji110][emoji110]

Nuria ja robie to samo ale jeszcze troche to kur_wa je bede z pepka rolowac do stanika [emoji33][emoji33][emoji33]

Napisane na iPhone
Glupol [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

eoc973pftscitkc0.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry