reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Po powtocie chyba. Tak się zbieram do tego urzędu i dojść nie mogę. Dziś paczka przyszla juz na Kruk a ja się podpisalam Lis :D się kurier na mnie dziwnie spojrzal bo potwierdzilam ze to do mnie paczka :D

reklama
Po powtocie chyba. Tak się zbieram do tego urzędu i dojść nie mogę. Dziś paczka przyszla juz na Kruk a ja się podpisalam Lis :D się kurier na mnie dziwnie spojrzal bo potwierdzilam ze to do mnie paczka :D

No patrz ... Kruk Liska złapał :) Inaczej niż w bajce :D
Długo mieszkaliście ze sobą wczesniej ?:)
U Nas nie było mowy o pomieszkiwaniu ... -> rodzice extra konserwatywni :)

No patrz ... Kruk Liska złapał :) Inaczej niż w bajce :D
Długo mieszkaliście ze sobą wczesniej ?:)
U Nas nie było mowy o pomieszkiwaniu ... -> rodzice extra konserwatywni :)
Każdy się śmieje i zwraca uwagę na nazwiska :D facet w urzędzie pytał czy może jednak sobie nie zostawić podwojnego :) ale pomyślałam że aż tak pieprznieta nie jestem :D no my od zareczyn czyli 2 lata minelo, pół roku po rozpoczeciu związku ;)

Fajnie, ja znam dziewczynę co z Wilka na Koze przeszła[emoji38] Ja pamiętam, też zero stresu z mojej strony. Jeszcze u fryzjera siedziałam i do kolezanki mowie: Boże ale głodna jestem. Kanapkę z szynką bym zjadła. A ona do mnie: Jak ty możesz jeść w takiej chwili[emoji14]
Za to mój luby to przeplakal 3/4 mszy. A łzy mu jak grochy leciały. Biedak nie umial przysięgi wypowiedzieć, ale już później fo popuscilo...

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

No dokładnie. Miękkie, te nasze chłopaki.
Ostatnio mi sie jeszze przyznał ze na ostatnim Usg jak gin pokazywała rączki i nóżki maleństwa to ledwo się powstrzymywal żeby nie uronic lezke... Strasznie wrażliwego mam tego męża[emoji4]

Wysłane z mojego SM-G357FZ przy użyciu Tapatalka

Ja pamiętam , że gume zulam normalnie jak krowa trawe na pastwisku , wszystko udokumentowane naa filmiku co za wstyd ... ale w ciaazy bylam , mialam taka potrzebe o..[emoji14]

reklama
Kruczyca no tak na prawdę chyba można :D
Połknąc , dobrze , że się nie krztusilas[emoji14]Ale po zdjęciach jakie na razie dodalas, pięknie wyglądałas a bukiet był cudowny

Do góry