reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Luxi ja czuje ze mnie akurat ten strach chamuje.. Ze lepiej żebym nie zaszla jak mam stracic znow. No i nie zachodze...

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się boję, właśnie, że będę miała tak samo ... K był chętny zaraz po poronieniu już, jak owu była ... ale się bałam, że nie szło. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej. Jednak Ciało jedno - a głowa drugie.

Szczerze powiem ze nie lubię pic :D od tamtej ciazy nic kompletnie nie wchodzi .. Napije sie lyka piwa chociaż zaraz musze do łazienki lecieć, brzuch boli i czuje się jakbym pila z tydzień i mnie puszczalo ... Chociaż mam czasem ochotę na piwko czy winko wieczorem. No nie da rady... Na weselu saczylam JEDNĄ lampke wina

Szczerze powiem ze nie lubię pic :D od tamtej ciazy nic kompletnie nie wchodzi .. Napije sie lyka piwa chociaż zaraz musze do łazienki lecieć, brzuch boli i czuje się jakbym pila z tydzień i mnie puszczalo ... Chociaż mam czasem ochotę na piwko czy winko wieczorem. No nie da rady... Na weselu saczylam JEDNĄ lampke wina

Jeden kielonek przez całe weselicho ???!?!?!? :eek::szok: Masz Ty zdrowe nerwy kobieto :D Ja chociaż nie piję to musiałam bo mnie tak stres zjadał, że aż mi łapy latały :D

Ja nic kompletnie nie czulam stresu ;) drzwi do sali slubow otwieraja a ja jeszcze z kolega gadam i go kieruje ktoredy ma iść i patrze czy są wszyscy jak przedszkolanka na placu zabaw :D K się telepal jak osika a jeszcze za dużo slow facet kazał powtorzyc na raz i koncowki juz nie zapamietal to się tak zestresowal ze nie mógł obrączki złapać tego talerzyka a ja myslalam ze się zleje ze śmiechu jak go tam ten urzednik cichaczem uspokajal :D

Ja nic kompletnie nie czulam stresu ;) drzwi do sali slubow otwieraja a ja jeszcze z kolega gadam i go kieruje ktoredy ma iść i patrze czy są wszyscy jak przedszkolanka na placu zabaw :D K się telepal jak osika a jeszcze za dużo slow facet kazał powtorzyc na raz i koncowki juz nie zapamietal to się tak zestresowal ze nie mógł obrączki złapać tego talerzyka a ja myslalam ze się zleje ze śmiechu jak go tam ten urzednik cichaczem uspokajal :D

O to musiało być zabawnie ... :D Mój K to oaza spokoju, ale też się dygał jak przyszło co do czego ...w kościele chciał mi założyć obrączkę na lewą dłoń ... podawałam mu prawą a on się tej lewej uczepił jak tonący brzytwy. W końcu ksiądz mu szepnął '' nie ta ręka, nie ta okazja'' :D

O to musiało być zabawnie ... :D Mój K to oaza spokoju, ale też się dygał jak przyszło co do czego ...w kościele chciał mi założyć obrączkę na lewą dłoń ... podawałam mu prawą a on się tej lewej uczepił jak tonący brzytwy. W końcu ksiądz mu szepnął '' nie ta ręka, nie ta okazja'' :D
Haha o dobre :D moj to od rana jakiś niewyrazny był :D na koscielnym to by chyba nie wytrzymal 1/3 :D

reklama
Do góry