a przedtem jakie mialas cykle?Dziękuję kochana ... obym nie musiała czekać kolejnych 4 lat bo może być już wtedy dla mnie za późno Z drugiej strony to ja chcę najpiew swój nowy cykl poznać, bo coś czuję, że się pozmieniało ... mam tylko nadzieję, że chociaż będzie regularny
reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
NeSSi na pewno uda Ci się szybciej najpierw Ty a pozniej ja wiec niech nie każe mi tak długo czekać
Karola u mnie tez w niedzielę K robi sniadania. A ta niedziela minela pod znakiem sprzatania i ogarniania po weselu to i sniadania nie robił. W poniedziałek miał wolne to mowie rób śniadanie skoro spac nie możesz a ten dziad do mnie ze dziś poniedziałek i to ja mam robic[emoji14]ale ja mu odpowiedzialam ze skoro poniedziałek to i w pracy powinien juz być, a ze nie ma pracy to i sniadania nie ma I tak każdy sobie zrobił jeść bez słowa taki malzenski kompromis
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Karola u mnie tez w niedzielę K robi sniadania. A ta niedziela minela pod znakiem sprzatania i ogarniania po weselu to i sniadania nie robił. W poniedziałek miał wolne to mowie rób śniadanie skoro spac nie możesz a ten dziad do mnie ze dziś poniedziałek i to ja mam robic[emoji14]ale ja mu odpowiedzialam ze skoro poniedziałek to i w pracy powinien juz być, a ze nie ma pracy to i sniadania nie ma I tak każdy sobie zrobił jeść bez słowa taki malzenski kompromis
NeSSi
Moderatorka
28 -dniowe jak w zegarku,a teraz wypada 25 - 26 dzieńa przedtem jakie mialas cykle?
NeSSi
Moderatorka
NeSSi na pewno uda Ci się szybciej najpierw Ty a pozniej ja wiec niech nie każe mi tak długo czekać
Karola u mnie tez w niedzielę K robi sniadania. A ta niedziela minela pod znakiem sprzatania i ogarniania po weselu to i sniadania nie robił. W poniedziałek miał wolne to mowie rób śniadanie skoro spac nie możesz a ten dziad do mnie ze dziś poniedziałek i to ja mam robicale ja mu odpowiedzialam ze skoro poniedziałek to i w pracy powinien juz być, a ze nie ma pracy to i sniadania nie ma I tak każdy sobie zrobił jeść bez słowa taki malzenski kompromis
I koniecznie bliźniaki!
Kruczyca
Kruczyca
po ciazy to sie zmienia wiesz dobrze, mi sie rozwalily cykle po ciazy i potem wrocily do normy28 -dniowe jak w zegarku,a teraz wypada 25 - 26 dzień
NeSSi
Moderatorka
No raczej nie inaczej!
A boję się jak jasna cholera!
Ginekolog mnie nastraszyła, że jest dużo strat strasznie ... małe miasteczko a codziennie w szpitalu po 3 - a nawet 6 poronień.
Nie wiem co się dzieje ... to już jakaś plaga jest. Czy oni Nas trują w jedzeniu czy jak ? Może powietrze ? cholera wie ... W każdym razie to nie jest normalne. I nikt się nawet tematem nie zainteresuje ...Powinnyśmy mieć możliwość badań rozszerzonych. Myślę, że wiele można by wtedy wyjaśnić.
Co do jedzenia ... to młody wcina obiadki w przedszkolu. Ja gotuję w sobotę głównie, ponieważ w niedzielę zawsze jeżdżą do dziadków na obiad, a ja mam dzień odpoczynku Ale za to kolacje są na mojej głowie ... dzisiaj mają ochotę na naleśniki, więc patelnia zaraz w ruch pójdzie ... jutro zrobię Nam obiad bo do 11:00 tylko pracuję,więc chociaz my z K coś zjemy - a chodzą za mną klopsy w sosie pomidorowym z makaronem
duo jest strat i ja sie tak bardzo boje o moje dzieciatko, ze pojecia nie maszNo raczej nie inaczej!
A boję się jak jasna cholera!
Ginekolog mnie nastraszyła, że jest dużo strat strasznie ... małe miasteczko a codziennie w szpitalu po 3 - a nawet 6 poronień.
Nie wiem co się dzieje ... to już jakaś plaga jest. Czy oni Nas trują w jedzeniu czy jak ? Może powietrze ? cholera wie ... W każdym razie to nie jest normalne. I nikt się nawet tematem nie zainteresuje ...Powinnyśmy mieć możliwość badań rozszerzonych. Myślę, że wiele można by wtedy wyjaśnić.
Co do jedzenia ... to młody wcina obiadki w przedszkolu. Ja gotuję w sobotę głównie, ponieważ w niedzielę zawsze jeżdżą do dziadków na obiad, a ja mam dzień odpoczynku Ale za to kolacje są na mojej głowie ... dzisiaj mają ochotę na naleśniki, więc patelnia zaraz w ruch pójdzie ... jutro zrobię Nam obiad bo do 11:00 tylko pracuję,więc chociaz my z K coś zjemy - a chodzą za mną klopsy w sosie pomidorowym z makaronem
reklama
NeSSi
Moderatorka
duo jest strat i ja sie tak bardzo boje o moje dzieciatko, ze pojecia nie masz
Mam ... oj mam Ale trzeba być dobrej myśli ...nie mamy innego wyjścia. A wiesz, że stres dzidziusiowi nie służy. Po prostu staraj się o tym nie myśleć ..najlepiej żyć z dnia na dzień.