reklama
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Kruczyca- jak Cię tam rzycie małżeńskie rozpieszcza ? Bez nerwów ślub , ty to mocna jesteś , mi odpuściły nerwy jak z kościoła wyszłam potem to już była tylko przyjemność , a rano ryczałam ze to już koniec i teraz będę już tylko czyjaś żona i już nigdy nie będę panna młodą hehe .... Wszystkiego cudownego i garstki potomków Kruczyca niech was Bóg obdarzy !!!
Kurde mi testy ow pokazywały a zero śluzu :-/
Ja podnieta dopiero
z pracy wróciłam ale idę spać !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde mi testy ow pokazywały a zero śluzu :-/
Ja podnieta dopiero
z pracy wróciłam ale idę spać !!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jugosława
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
U mnie za oknem piękne słońce. To standard ostatnio, ale z każdą godziną pogoda potrafi się bardzo zmienić, wiec się nie przywiązuję do niej
julia: niech się ładne jajca pokażą na usg
tęczowa: tulam.
nessi: udanego dnia U mnie gin też mówi, że od pewnego czasu obserwują dużo strat wczesnych ciąż :/ Jednak styl życia, stres, chemiczne jedzenie, powietrze...to chyba wszystko wpływa na to co się dzieje z naszymi organizmami :/
nati: powodzenia na podglądanku
lux: dobrze, że starasz się łapać chwile odpoczynku. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy co będzie kumaty i szybko złapie co i jak Umówiłaś się już do gina?
tynka: coś jest na rzeczy z trojaczkami, bo znowu natrafiłam na info, że się urodziły Tym razem w łodzi
xbum: jeden dzień to nadgonisz, najwyżej zrób dzisiaj dwa Żeby się suma zgadzała
karola: jak samopoczucie? Zbierasz siły na glukozę?
kruczyca: coś wymyślisz A do zakopcą kiedy jedziecie? Jakoś teraz niebawem chyba?
anula: co tam? Jak tam? Poranny spacer z pieskiem zaliczony?
moniusia: jak sytuacja na froncie @?
luska: co dzisiaj masz w planach?
U mnie powoli dni płodne wchodzą na całego Dzisiaj ostatni dzień clo. Żeby tylko były jajca w piątek...a jak nie to już wiem, że w weekend zaszaleje z winem I to nie będzie jeden kieliszek czy dwa Reset będzie
Udanego dnia
U mnie za oknem piękne słońce. To standard ostatnio, ale z każdą godziną pogoda potrafi się bardzo zmienić, wiec się nie przywiązuję do niej
nessi: udanego dnia U mnie gin też mówi, że od pewnego czasu obserwują dużo strat wczesnych ciąż :/ Jednak styl życia, stres, chemiczne jedzenie, powietrze...to chyba wszystko wpływa na to co się dzieje z naszymi organizmami :/
lux: dobrze, że starasz się łapać chwile odpoczynku. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy co będzie kumaty i szybko złapie co i jak Umówiłaś się już do gina?
tynka: coś jest na rzeczy z trojaczkami, bo znowu natrafiłam na info, że się urodziły Tym razem w łodzi
xbum: jeden dzień to nadgonisz, najwyżej zrób dzisiaj dwa Żeby się suma zgadzała
kruczyca: coś wymyślisz A do zakopcą kiedy jedziecie? Jakoś teraz niebawem chyba?
U mnie powoli dni płodne wchodzą na całego Dzisiaj ostatni dzień clo. Żeby tylko były jajca w piątek...a jak nie to już wiem, że w weekend zaszaleje z winem I to nie będzie jeden kieliszek czy dwa Reset będzie
Udanego dnia
4 tydzien i 5 dzien, leci piatyLux a który to tydzien ? ..
do tej pani nie musze sie umawiac, dzwonie i mowie, ze bede w srode i juz, ona tu z Poznania przyjezdza do miasta gdzie ja pracuje, no zaczniemy zaraz kogos szukac i ja od sierpnia chce isc juz na l4, w lipcu juz zaczne chodzic w kratkeCześć dziewczyny!
Udanego dnia
Hej:*
Jugi, jakieś jedno jajco może się schować zawsze pamiętaj ) ale szalej, czasem to bardziej pomaga niż zaszkodzi Mi teściówka teraz kupiła wino dosyć drogie było, bo z nią kupowałam (a z tyłu, że to jest napój na bazie wina) o fuuu.. ale wydoiłam lampkę
Nie, nie ma @.
Rano po nogach (stamtąd) leciała mi woda i w nocy też.. i w nocy też zwracałam, aż się zaczęłam dławić w łóżku i mnie to obudziło i poleciałam, myślałam, że całe wnętrze wypluję.. no, ale grzecznie czekam, w cuda chyba już nie wierzę
Jugi, jakieś jedno jajco może się schować zawsze pamiętaj ) ale szalej, czasem to bardziej pomaga niż zaszkodzi Mi teściówka teraz kupiła wino dosyć drogie było, bo z nią kupowałam (a z tyłu, że to jest napój na bazie wina) o fuuu.. ale wydoiłam lampkę
Nie, nie ma @.
Rano po nogach (stamtąd) leciała mi woda i w nocy też.. i w nocy też zwracałam, aż się zaczęłam dławić w łóżku i mnie to obudziło i poleciałam, myślałam, że całe wnętrze wypluję.. no, ale grzecznie czekam, w cuda chyba już nie wierzę
o jaaa, wymioty oj zapowiada sie na cos chyba, zrob testa szybko jeszcze raz!!!!Hej:*
Nie, nie ma @.
reklama