reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca- jak Cię tam rzycie małżeńskie rozpieszcza ? Bez nerwów ślub , ty to mocna jesteś , mi odpuściły nerwy jak z kościoła wyszłam potem to już była tylko przyjemność , a rano ryczałam ze to już koniec i teraz będę już tylko czyjaś żona i już nigdy nie będę panna młodą hehe .... Wszystkiego cudownego i garstki potomków Kruczyca niech was Bóg obdarzy !!!
Kurde mi testy ow pokazywały a zero śluzu :-/
Ja podnieta dopiero
z pracy wróciłam ale idę spać !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tęczowa napisz co u Ciebie ?

Witam z rana, i zaraz do pracy uciekam. Nie produkujcie za dużo postów bo nie dam rady nadrobić ;)

1402830281191.jpg

Załączniki

• 1402830281191.jpg
    1402830281191.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 179
Cześć dziewczyny!

U mnie za oknem piękne słońce. To standard ostatnio, ale z każdą godziną pogoda potrafi się bardzo zmienić, wiec się nie przywiązuję do niej :)

julia: niech się ładne jajca pokażą na usg :)

tęczowa: tulam.

nessi: udanego dnia :) U mnie gin też mówi, że od pewnego czasu obserwują dużo strat wczesnych ciąż :/ Jednak styl życia, stres, chemiczne jedzenie, powietrze...to chyba wszystko wpływa na to co się dzieje z naszymi organizmami :/

nati: powodzenia na podglądanku :)

lux: dobrze, że starasz się łapać chwile odpoczynku. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy co będzie kumaty i szybko złapie co i jak :) Umówiłaś się już do gina?

tynka: coś jest na rzeczy z trojaczkami, bo znowu natrafiłam na info, że się urodziły :D Tym razem w łodzi :D

xbum: jeden dzień to nadgonisz, najwyżej zrób dzisiaj dwa :p Żeby się suma zgadzała :D

karola: jak samopoczucie? Zbierasz siły na glukozę? ;)

kruczyca: coś wymyślisz :D A do zakopcą kiedy jedziecie? Jakoś teraz niebawem chyba?

anula: co tam? Jak tam? Poranny spacer z pieskiem zaliczony? :)

moniusia: jak sytuacja na froncie @?

luska: co dzisiaj masz w planach?

U mnie powoli dni płodne wchodzą na całego :D Dzisiaj ostatni dzień clo. Żeby tylko były jajca w piątek...a jak nie to już wiem, że w weekend zaszaleje z winem :p I to nie będzie jeden kieliszek czy dwa :D Reset będzie :D

Udanego dnia :)

KWIECIEŃ:
21.04: Julia - monitroing
21.04: Nati - monitoring

22.04: Jugo - monitoring
25.04: Karola - glukoza
27.04: Oleczka - USG dzieciątka

MAJ:
4.05: Karola - USG dzieciątka

Kogo dopisać? :)

Cześć dziewczyny!

U mnie za oknem piękne słońce. To standard ostatnio, ale z każdą godziną pogoda potrafi się bardzo zmienić, wiec się nie przywiązuję do niej :)

julia: niech się ładne jajca pokażą na usg :)

tęczowa: tulam.

nessi: udanego dnia :) U mnie gin też mówi, że od pewnego czasu obserwują dużo strat wczesnych ciąż :/ Jednak styl życia, stres, chemiczne jedzenie, powietrze...to chyba wszystko wpływa na to co się dzieje z naszymi organizmami :/

nati: powodzenia na podglądanku :)

lux: dobrze, że starasz się łapać chwile odpoczynku. Mam nadzieję, że szybko znajdziecie kogoś do pomocy co będzie kumaty i szybko złapie co i jak :) Umówiłaś się już do gina?

tynka: coś jest na rzeczy z trojaczkami, bo znowu natrafiłam na info, że się urodziły :D Tym razem w łodzi :D

xbum: jeden dzień to nadgonisz, najwyżej zrób dzisiaj dwa :p Żeby się suma zgadzała :D

karola: jak samopoczucie? Zbierasz siły na glukozę? ;)

kruczyca: coś wymyślisz :D A do zakopcą kiedy jedziecie? Jakoś teraz niebawem chyba?

anula: co tam? Jak tam? Poranny spacer z pieskiem zaliczony? :)

moniusia: jak sytuacja na froncie @?

luska: co dzisiaj masz w planach?

U mnie powoli dni płodne wchodzą na całego :D Dzisiaj ostatni dzień clo. Żeby tylko były jajca w piątek...a jak nie to już wiem, że w weekend zaszaleje z winem :p I to nie będzie jeden kieliszek czy dwa :D Reset będzie :D

Udanego dnia :)
do tej pani nie musze sie umawiac, dzwonie i mowie, ze bede w srode i juz, ona tu z Poznania przyjezdza do miasta gdzie ja pracuje, no zaczniemy zaraz kogos szukac i ja od sierpnia chce isc juz na l4, w lipcu juz zaczne chodzic w kratke

Hej:*

Jugi,
jakieś jedno jajco może się schować zawsze pamiętaj :)) ale szalej, czasem to bardziej pomaga niż zaszkodzi :) Mi teściówka teraz kupiła wino dosyć drogie było, bo z nią kupowałam (a z tyłu, że to jest napój na bazie wina) o fuuu.. ale wydoiłam lampkę :D

Nie, nie ma @.
Rano po nogach (stamtąd) leciała mi woda i w nocy też.. i w nocy też zwracałam, aż się zaczęłam dławić w łóżku i mnie to obudziło i poleciałam, myślałam, że całe wnętrze wypluję.. no, ale grzecznie czekam, w cuda chyba już nie wierzę :)

Hej:*

Jugi,
jakieś jedno jajco może się schować zawsze pamiętaj :)) ale szalej, czasem to bardziej pomaga niż zaszkodzi :) Mi teściówka teraz kupiła wino dosyć drogie było, bo z nią kupowałam (a z tyłu, że to jest napój na bazie wina) o fuuu.. ale wydoiłam lampkę :D

Nie, nie ma @.
Rano po nogach (stamtąd) leciała mi woda i w nocy też.. i w nocy też zwracałam, aż się zaczęłam dławić w łóżku i mnie to obudziło i poleciałam, myślałam, że całe wnętrze wypluję.. no, ale grzecznie czekam, w cuda chyba już nie wierzę :)
o jaaa, wymioty oj zapowiada sie na cos chyba, zrob testa szybko jeszcze raz!!!!

reklama
Do góry