reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja bym chciała w cuda wierzyć [emoji6] ostatnio w marcu zaszłam w ciaze, w maju poroniłam i od tej pory wszystko jest pod górkę [emoji19]
Ale jak widac na każda z nas przyjdzie pora. Prędzej czy pózniej [emoji4]

Wiec Wam tez sie uda [emoji171][emoji171]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Bum koteczku szalejesz [emoji8] ... cieszę się okrutnie :) szczyj szczyj my lubimy pozytywne testy [emoji39][emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Anul został mi ostatni bobo test ale płytkowy na rano mam nadzieję , ze do pon sie juz wstrzymam hehe [emoji4]

W szoku jestem serio nie spodziewalam sie , wyc mi sie chce s tu sie cieszę i jie wiem normalnie...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Anul został mi ostatni bobo test ale płytkowy na rano mam nadzieję , ze do pon sie juz wstrzymam hehe [emoji4]

W szoku jestem serio nie spodziewalam sie , wyc mi sie chce s tu sie cieszę i jie wiem normalnie...

...życie cudem jest...
Hehe [emoji8][emoji8] ... wyj maleńka wyj i śmiej się tez a co [emoji6] okazja jest hehe ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Kurczę mogłam dzis kupić te testy doz na poniedziałek. A dupa przynajmniej nie bede sie nakręcać jak nie bedzie czym testować [emoji23]

Bum równy rok sie starałas? To książkowo [emoji38] nie mogę sie doczekać Twojej bety [emoji7]

Owulacyjne sie robi tej samej firmy ? Bo jestem na szopingu ze starym a tu rosmana nie ma tylko supher pharm [emoji45] i nie wiem czy kupowac inne czy powinnam kontynuowac te z ross

Napisane na iPhone

Dzol w sumie wszystko jedno chyba, co? Ważne żeby pik wyłapać. A jakie tam maja?

Jakies life ( paskowe)

Napisane na iPhone

reklama
Hmmm ciekawe tylko czy to nie jakieś gow*o. Jak nie drogie to bym wypróbowała [emoji6]

Do góry