reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jeju dziewczyny ale ja głupia jestem.. Ja to jednak pedantka jestem. Sprzątnelam ale tak mnie w dole kręgosłup boli jakbym co najmniej skurcze miała z kręgosłupa. Muszę się wyprostować żeby ból minął. No okropne to jest :( :(

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Weź nie szalej glupolu .. okulary przeciwsłoneczne załóż i nie patrz na syf ... albo starego zagon [emoji41][emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Czyli @ się rozkręciła [emoji106]
To dobrze, możesz działać

Ja jutro zaczne clo
Bum od którego dnia cyklu brałas clo?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!
Tak. Dała czadu i to w parze :-( dodatkowo rozwolnienie.... Więc podwójnie brzuch boli :-(

Aczkolwiek nie szaleje za bardzo. Jutro się rozkreci. Brzuch przestanie boleć za to ruszy co innego :-(
Muszę dzwonić w pon do Doktorki żeby się na monit umówić bo teraz ostatnie clo biorę.... Ten cykl trwał 34dni. Późno dupka zaczęłam brać, a zioła chyba uśpiły objawy przed @

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Weź nie szalej glupolu .. okulary przeciwsłoneczne załóż i nie patrz na syf ... albo starego zagon [emoji41][emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Właśnie wraca z pracy na wkurwie bo mówił że posprząta ale jak zwykle musiałam zrobić po swojemu... A teraz cierpię :(
Hmmm szarlotka... może i Ja zrobię ale to później

Właśnie wraca z pracy na wkurwie bo mówił że posprząta ale jak zwykle musiałam zrobić po swojemu... A teraz cierpię :(
Hmmm szarlotka... może i Ja zrobię ale to później

No ja też ogarniam bo jak słońce zaswiecilo to łooo matko ....

Hmm właśnie ciacho jakieś trza poczynić ... dostałam wczoraj niezła ilość jabłek [emoji41]

Kuzwa a ja gęba jak u niemowlaka za to na szyji mi drobne pryszcze wyszły... szlak
.. z brudu kuzwa czy co[emoji23]? .. już nie wspomnę o moim mega minusowym libido ... aż się stary wczoraj obrazil upsss ... no nie mogę i ciul[emoji23]

A ja nic nie pieke.
Zrobiłam sałatkę z sałaty lodowej i szynki sopockiej, z jajkiem i innymi warzywami. Na jogurcie - na kolacje. Potem upieke świeże bułki. I to dziś na tyle bo zdycham....

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

A ja nic nie pieke.
Zrobiłam sałatkę z sałaty lodowej i szynki sopockiej, z jajkiem i innymi warzywami. Na jogurcie - na kolacje. Potem upieke świeże bułki. I to dziś na tyle bo zdycham....

A mi to się zupa marzy moje chłopaki to jedynie rosół i pomidorowa ... a dla samej siebie to mi się gotować nie chce...

Maziajka moj nowy gin powiedzial mi na 1 wizycie po @ po poronienu zeby w tym miesiacu to spontanicznie probowac . Od razu, no jakos sie udalo. Od razu po tescie kazal mi zrobic zastrzyki claxen. No i musze dzis zrobic tylko czekam do wieczora bo z rana biore acard nie chce za duzej kumulacji.
Wezme tez dupka mam jeszcze pare tabletek.
W poniedzialek mam planowa wizyte u gina.
Bum a o ile mi lekarz nie zleci bety to nie pojde. Co ma byc to bedzie, a jak bym poszla to bym sie bardzo stresowala.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania mozesz od 4. Normalnie sie zaleca od 5 do 9 dc takze luzik [emoji6]

Napisane na iPhone

reklama
Bum przypomnij sobie posty Nessi jak się o ciąży dowiedziała! Już sobie tu wróżyła pozamaciczną bo ją jajnik bolał!
Nessi mam rację, że tak było?

Rene kurcze na pewno za dużo się napracowałaś. Ja jak całe mieszkanie zamiotłam i pomyłam podłogi to miałam to samo. Jakby mi które kręgosłup na pół chciał złamać:-/

Nati ja też ciastko zrobiłam. Właśnie szarlotka się piecze:-) chyba skocze do sklepu po bitą śmietanę i lody a co mi tam. Będę świętować kolejne maluszki:-)
Dokładnie kochana i z tego właśnie powodu poszłam dużo wcześniej na usg. Masz bardzo dobrą pamięć żabciu :*
Przejechalam 50 km i kupilam w rosmanie. Zobacz załącznik 793217

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hu Hu !!! Gratuluję kochana !!! Teraz już będzie dobrze ..:)

Do góry