reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mi to się zupa marzy moje chłopaki to jedynie rosół i pomidorowa ... a dla samej siebie to mi się gotować nie chce...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
To zapraszam. Ja dzisiaj zupa wiosenna :-) wszystkie możliwe warzywa he he lubię taka

Duuuzo zostało [emoji502] [emoji502] [emoji502]

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Mania mozesz od 4. Normalnie sie zaleca od 5 do 9 dc takze luzik [emoji6]

Napisane na iPhone
No właśnie tak mi się kojarzyło _e w poprzednich staraniach brałam 5-9 dc

Teraz moze przepisała wcześniej bo mam krótsze cykle

Dzięki [emoji16]

To jutro zaczynam [emoji123][emoji123][emoji123]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

O zesz dopiero zasiadam z kawa, ale jeszcze nie posprzątałam [emoji53] boli mnie brzuch wiec opuściłam rolety gdzie sie dało i udaje ze syfu nie ma [emoji53] w sumie chłop już większość ogarnął, ale trzeba jeszcze pranie zdjąć i odkurzyć.

Agnesis ja tez muszę sprzątac, wszystkoz mebli u nas w pokoju wyciągać bo jednak zmieniamy od razu , zamiast mebli kupujemy taka szafę duża przesuwana i tyle [emoji6]

Quwa do pon to ja chyba z 20 testow zrobię znów machlam [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum tez bym pewnie robiła testy jak głupia [emoji38]
Ciekawe ile tych fasolinek bedzie u Ciebie [emoji848][emoji16]

Agnesis mam nadzieje , ze 1 a zdrowa , ale jak będa 2 bylabym szczesliwa również ! [emoji4]
Jak wyjdzie mi betka ładna to wysylam ci te clo , moge jeszcze ziółka dorzucić [emoji9] afrodyte tez ci moge wysłać, szkiełko spirytusem przecieram , więc odkazone [emoji38]

Ale testy płytkowe doz to jest to samo co nortest, właśnie to odkrylam + na rano został mi jeden [emoji23]
Tylko z rama mi soe żółty zrobił [emoji38]
1485615559-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Agnesis mam nadzieje , ze 1 a zdrowa , ale jak będa 2 bylabym szczesliwa również ! [emoji4]
Jak wyjdzie mi betka ładna to wysylam ci te clo , moge jeszcze ziółka dorzucić [emoji9] afrodyte tez ci moge wysłać, szkiełko spirytusem przecieram , więc odkazone [emoji38]

Ale testy płytkowe doz to jest to samo co nortest, właśnie to odkrylam + na rano został mi jeden [emoji23]
Tylko z rama mi soe żółty zrobił [emoji38]
1485615559-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...

Bum ten spirytus mi wyślij jeszcze, jak @ przyjdzie to sie znieczule chociaż [emoji23]

Bum ten spirytus mi wyślij jeszcze, jak @ przyjdzie to sie znieczule chociaż [emoji23]

...życie cudem jest...

Bum ja bym chciała w cuda wierzyć [emoji6] ostatnio w marcu zaszłam w ciaze, w maju poroniłam i od tej pory wszystko jest pod górkę [emoji19]
Ale jak widac na każda z nas przyjdzie pora. Prędzej czy pózniej [emoji4]

reklama
Bum koteczku szalejesz [emoji8] ... cieszę się okrutnie :) szczyj szczyj my lubimy pozytywne testy [emoji39][emoji6]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Do góry