reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum zrobię moze jutro[emoji5] dzieki za przepis[emoji5] na pewno jest pyszna[emoji106]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo pyszna , choć to przepis teściowej [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Widział ktoś sztukę kochania ?

Wlasnie nie wiem czy isc.
Za to na greya kupilam bilety juz w przed swietami. b.n. [emoji23][emoji23][emoji23]
A sztuke kochania to ksiazke chcialam ale 45 zl w empiku a kolezanka mowila ze to taka kamasutra [emoji23]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Dzoł to jest lepsze od greya. Inaczej pisane. Chodzi o ksiazke. Ksiazka greya to byla jakas porazka. Bo filmu tez jeszcze nie widzialam ale czekam z niecierpliwością[emoji5]

To ja zaraz ide na sztukę kochania, a greya czytałam i oglądałam i mi sie nie podobało ani trochę. Na filmie przysnęłam [emoji23] już lepiej sie czytało [emoji12]
Wiec zobaczymy co to bedzie [emoji6]

Ooo matko ciaza spożywcza mi sie rzuciła [emoji23][emoji41]
2433d7215d7d253f0928bbdaf2869b62.jpg

Agnesis film greya tez byl do bani. A zwiastan byl taki fajny. Tak samo ten film "I ze Cie nie opuszczę" zwiastun super, a film ogolnie beznadziejny.

reklama
Moj dzwonil do mnie chwile temu, z jego belkotu zrozumialam jedynie zo "on stoi". Ale nie umiem zinterpretować czy on gdzies stoi, czy mu stoi?[emoji23][emoji54]
Jak ja go nienawidzę jak jest ruszony[emoji23]

Do góry