reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja pierd... chłop drzwi w aucie rozdupczyl. Zabije go [emoji24][emoji24] cofał gamoń z zaparowanymi szybami, rozumiecie głąba?! Jutro jadę do blacharza po wycenę, wiec mogę jutro być w bardzo złym humorze [emoji298]️[emoji298]️[emoji35]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie miałam bardzo krótkie usg, plamienia takie niewielkie pojawiły mi się przed wizytą z 2 h, teraz też mam troszke takie kawa z mlekiem.

Podczytuje Was troche ja bym pojechala na Ip dadza Ci luteine czy cos na te plamienie. Mysle ze ten lekarz to konowal.

Moglabys wstawic jeszcze raz zdjecie tego swego testu bo w tylu postach ciezko znalezc.Trzymaj sie cieplo.

Podczytuje Was troche ja bym pojechala na Ip dadza Ci luteine czy cos na te plamienie. Mysle ze ten lekarz to konowal.

Moglabys wstawic jeszcze raz zdjecie tego swego testu bo w tylu postach ciezko znalezc.Trzymaj sie cieplo.
Taki miałam jak robiłam 2 dni po spodziewanej @
cam00371-jpg.792521

Ja pierd... chłop drzwi w aucie rozdupczyl. Zabije go [emoji24][emoji24] cofał gamoń z zaparowanymi szybami, rozumiecie głąba?! Jutro jadę do blacharza po wycenę, wiec mogę jutro być w bardzo złym humorze [emoji298]️[emoji298]️[emoji35]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wonder, ja z 10 min temu odkopalam twoj test, kreska jest ślicZna
Widzisz, tak jak mówię ja i dziewczyny. Jedz na izbe, nawkrecaj,ze cie brzuch boli, ze jestes w ciazy i ze plamisz przy tym.
Zbadaja cie od razu !!!!!!! Bedziesz chociaz kobiecino miala spokojny weekend.
Dziewczyny brzuch mnie boli, chyba jajco peklo albo peknie.hehhehehhee
Okk mykam,ide sie kompac . Trzymajcie kciuki za otworzenie mojego garazu [emoji16][emoji16] do uslyszonka

Wonder, ja z 10 min temu odkopalam twoj test, kreska jest ślicZna
Widzisz, tak jak mówię ja i dziewczyny. Jedz na izbe, nawkrecaj,ze cie brzuch boli, ze jestes w ciazy i ze plamisz przy tym.
Zbadaja cie od razu !!!!!!! Bedziesz chociaz kobiecino miala spokojny weekend.
Dziewczyny brzuch mnie boli, chyba jajco peklo albo peknie.hehhehehhee
Okk mykam,ide sie kompac . Trzymajcie kciuki za otworzenie mojego garazu [emoji16][emoji16] do uslyszonka

Dokładnie jak carmen mówi

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Piekna kreska . Ciazy moze jeszcze nie byc widac ja bylam na usg w 5t6d i lekarka uprzedzila ze moze nic jeszcze nie byc widac. Podjedz do szpitala powiedz ze plamisz a z testow pokazuje ciaze ze sie staralas itd.

Ja bym tak chciała ciąże ...

Wonde będzie dobrze [emoji11]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Do góry