reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonder co to za lekarz? Ehhh masakra. Zrób betę, ja trzymam kciuki i wierze, ze to ciaza [emoji110][emoji106]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.
Wonder a który masz dc?
Na moje oko to za szybko i jeszcze nie widac, a lekarz gamoń
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja bym dzis na bete poleciala [emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Wonder, pewnie nic nie widac jak laski pisza bo jest bardzo wczesnie.... I niech nie pitoli,że jak jest cien to ciazy nie ma...owszem zdarzy się ale ty nie masz miesiaczki bo przeciez ladna kreska ci wyszla a nie zaraz opoznienie.
Zrob tescik jutro rano i zobacz czy pociemnialo

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wybaczcie że tak z doskoku odpisuje
Ale próbuje dzis ogarnąć chałupę
Cały tydzień pracowałam po 12-13 h i w domu mam armagedon [emoji33][emoji52]

Wonder a który masz dc?
Na moje oko to za szybko i jeszcze nie widac, a lekarz gamoń
Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja bym dzis na bete poleciala [emoji16]

38 dc. Mam nadzieje, że za szybko. Dziś mi nie zrobią tylko w poniedziałek rano

Rene- Ty masz termin tak mnie więcej jak ja , ja planuje prac i pracować pod koniec lutego na wszelki wypadek jak by mały chciał wcześniej wyjsć

Tynka- ogórkowa mniam , ja mam już 9 kg na plusie :-)

Dżoł - to dobra wiadomość :-)

Bum- fajne legowisko :)

Wonderful - może poprostu nie widział , zrób hcg i będziesz wiedzieć , mi na pierwszej wizycie nic nie było widać tylko grubsze endo , a betę już miałam około 700

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Rene- Ty masz termin tak mnie więcej jak ja , ja planuje prac i pracować pod koniec lutego na wszelki wypadek jak by mały chciał wcześniej wyjsć

Tynka- ogórkowa mniam , ja mam już 9 kg na plusie :-)

Dżoł - to dobra wiadomość :-)

Bum- fajne legowisko :)

Wonderful - może poprostu nie widział , zrób hcg i będziesz wiedzieć , mi na pierwszej wizycie nic nie było widać tylko grubsze endo , a betę już miałam około 700

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Termin mam na 5 kwietnia tylko w tabelce jest niezmienione A ze będzie cc to koniec marca na pewno, wiec wstrzymam sie jeszcze z tym praniem parę tygodni.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No to zdecydowanie za wcześnie by było widać
Jestem przekonana że beta wyjdzie i wszystko bedzie ok [emoji106][emoji110]

Dziękuje:) Mam nadzieje, normalnie w szoku jestem po tym co On mi powiedział. Jak powiedziałam, że miesiączki mam regularne, że mam mdłości i bolą mnie piersi to powiedział, ze czasami tak jest. A On tu ciąży nie widzi. Jak beta wyjdzie dobra i będzie przyrastać to Mu ten wynik w twarz chyba rzucę.

reklama
Dziękuje:) Mam nadzieje, normalnie w szoku jestem po tym co On mi powiedział. Jak powiedziałam, że miesiączki mam regularne, że mam mdłości i bolą mnie piersi to powiedział, ze czasami tak jest. A On tu ciąży nie widzi. Jak beta wyjdzie dobra i będzie przyrastać to Mu ten wynik w twarz chyba rzucę.
Beeta będzie przyrastać [emoji106]
I poszłabym do innego gina a tego dziada omijała z daleka [emoji83][emoji83]

On pewnie postępował zgodnie z przyjętymi standardami ale kurde trzeba być człowiekiem....

Do góry