reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum, wytrzymaj do jutra rana[emoji8] moze bedziesz miala niespodziankę[emoji7] trzymam kciuki[emoji7]
Carmen powodzenia na wizycie[emoji8]
Agnesis stalo sie. Najwazniejsze ze Twoj maz caly.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Taki miałam jak robiłam 2 dni po spodziewanej @
cam00371-jpg.792521
No przeciez tu krecha ja byk!!!! Co za cymbal!!!!! [emoji13] jedz na ip. Nie mow im co ci ten baran nagadal. Powiedz tylko, ze mialas wizyte i jakis czas po niej zaczal bolec cie brzuch, zaczelas plamic i ze sie martwisz. Dostaniesz luteine, polezysz przez weekend, a w poniedzialek na bete. A jakby sie udalo to popros w szpitalu o badanie bety. Powiedz, ze nie chcesz sie stresowac przez caly weekend. A w poniedzialek tylko powtorzysz i sprawdzisz jak przyrasta. Bedzie dobrze kochana!!!! Trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co pojechaliśmy na warsztat, żeby odebrać auto od elektryka, bo okazało sie ze akumulator zdechł. No i ja jechałam jednym autem, on tym odebranym. Widziałam w lusterkach ze tak blisko cofnął takiej przyczepy co stała. Ale mowię perspektywa i odległość inna, chyba chłop wie co robi. Ale jak podjechał do przodu już z kilometra widziałam ze drzwi maja piękny slad. Jutro trzeba wybulić 500zl za akumulator, a jak usłyszę cenę od blacharza to chyba zejdę kur*a na zawał. Najlepsze, ze wysiadlam i przy ludziach mowię "co ty debilu zrobiłeś" [emoji23][emoji23][emoji23]
Jutro jak bedzie jasno strzelę Wam fotę [emoji53]
Dobra muszę zakupy wypakować i pózniej poczytam [emoji6]

Zrobilam przed chwilą ten płytkowy , ale nic nie ma tylko biała kreska .
Wiec nie wiem czy sie opłaca jutro tego bobo testa robić...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ja mam dzis jakis wkurzajacy dzień. Jeszcze Moj mnie wkurzyl bo cos mowil ze do pilki chce wrocic- kiedys gral w 3 lidze. Jeju go chyba cos piecze, dobija do 30stki i mu sie pilki zachciewa[emoji37]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Zrobilam przed chwilą ten płytkowy , ale nic nie ma tylko biała kreska .
Wiec nie wiem czy sie opłaca jutro tego bobo testa robić...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Jak jesteś wysikana, napita to nie m co patrzeć na taki test, Poczekaj do rana ..
Carmen, kciuki !!!

Ja umieram, zjadłam 2 szczury z cebulką i mięchem i rzygam :/ Coś mi nie podlazły ...

reklama
1485539101-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...

Do góry