reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Wonder a ja bym jeszcze co innego zrobila, poszlabym do szpitala i wymyśliła sobie,ze cie strasznie brzuch boli ze jestes w ciazy....ja tak.zrobilam tutaj na samym poczatku byle by cos zobaczyc. Przyjeli mnie w 5 minut.. [emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuje:) Mam nadzieje, normalnie w szoku jestem po tym co On mi powiedział. Jak powiedziałam, że miesiączki mam regularne, że mam mdłości i bolą mnie piersi to powiedział, ze czasami tak jest. A On tu ciąży nie widzi. Jak beta wyjdzie dobra i będzie przyrastać to Mu ten wynik w twarz chyba rzucę.
Sory juzwa,ale nie przebadal cie ??
Bo moj po badaniu wyczul zmieniona szyjke, jak dobry lekarz to wybada...a jak masz mdlosci to dobry znak !!!! Szkoda,ze palant tego nie rozumie.
Ja po 17 ide sie kompac i golic heeee. Mam nadzieje,ze ten moj.gin dzis mnie.nie podkurwi bo normalnie.szalu dostane, wiec modle sie aby ten byl dobry..

Sory juzwa,ale nie przebadal cie ??
Bo moj po badaniu wyczul zmieniona szyjke, jak dobry lekarz to wybada...a jak masz mdlosci to dobry znak !!!! Szkoda,ze palant tego nie rozumie.
Ja po 17 ide sie kompac i golic heeee. Mam nadzieje,ze ten moj.gin dzis mnie.nie podkurwi bo normalnie.szalu dostane, wiec modle sie aby ten byl dobry..

Pytał kiedy miałam ostatnią @, zrobiła mi szybkie usg, powiedział, że wszystko jest dobrze oprócz tego, że się zatrzymała miesiączka wg niego. Kurde jeszcze mam takie jasno brązowe plamienia. :(

Wonder, on jest jakis **** a nie doktor
Zle cie przebadal dlatego masz plamienia.
Jest nastawiony na to,ze nie jestes w ciazy i pewnie nawet mocno.cie.badal!!!!!
Masz jakiś tescik na.zbyciu ?

Nie miałam bardzo krótkie usg, plamienia takie niewielkie pojawiły mi się przed wizytą z 2 h, teraz też mam troszke takie kawa z mlekiem.

Rene - hehe ja w tabelce mam na 04.04 ale termin mi się już przesunął na 27 kwietnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo tobie oddalił A mi w drugą stronę. Moja mała w ogóle szybko rośnie bo jak miałam ja mierzona w 28'skończonym to niektóre wymiary miała jakby była w 30 ale wszystko jest ok , może stąd 3, termin z usg na 5 kwietnia

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja pierd... chłop drzwi w aucie rozdupczyl. Zabije go [emoji24][emoji24] cofał gamoń z zaparowanymi szybami, rozumiecie głąba?! Jutro jadę do blacharza po wycenę, wiec mogę jutro być w bardzo złym humorze [emoji298]️[emoji298]️[emoji35]

Do góry