reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

No i już mam gorączkę, trzęsie mnie, dreszcze, głowa ciężka, gardło boli. Mam kur*a cały pakiet. Wszystko boli plus wkurw. Piękny weekend mnie czeka. A muszę jeszcze na zakupy jechać i jeszcze kuzyn do Kuby na noc przychodzi. Oj bedzie sie moj chłop miał kim zajmować.
Mum to fakt z jednej strony człowiek chce, a pózniej nie wie jak usiąść żeby dziecku nie zaszkodzić [emoji58]

reklama
Ja zrobię też z rana dwa , teraz duzo tez sikalam itp.
A nie chce mi sie lecieć do innej apteki.

Pochwale Wam sie dobrym legowiskiem [emoji38]
1485527906-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum a za tamto zapłaciłaś czy gratis wyszło [emoji38]?

Ja zrobię też z rana dwa , teraz duzo tez sikalam itp.
A nie chce mi sie lecieć do innej apteki.

Pochwale Wam sie dobrym legowiskiem [emoji38]
1485527906-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Normalne królowa [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Bum a za tamto zapłaciłaś czy gratis wyszło [emoji38]?

...życie cudem jest...

Normalne królowa [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Tak co będzie spać bo sie i tak w nocy na fotel cisnie [emoji38]

A mnie z nerwów az brzuch boli , stresuje sie ta sytuacja :(

...życie cudem jest...

Tak co będzie spać bo sie i tak w nocy na fotel cisnie [emoji38]

A mnie z nerwów az brzuch boli , stresuje sie ta sytuacja :(

...życie cudem jest...
Nic nie stresuj Ness dobra partie clo ci poslala[emoji41]

To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.

Nic nie stresuj Ness dobra partie clo ci poslala[emoji41]

A mi sie popeostu wydaje , ze ze mną jest cos nie tak.
Dziwne , ze mi zawsze jakieś dziwne cienie wychodzą a wam nie :( i to prawie za kazdym razem , normalnie mam wrażenie , ze sobie kuzwa to wmawiam...
Ale tak po światło to wygląda , jakby zbladlo bo na poczatku mialo to kolor[emoji20]
1485528526-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...

reklama
To się dowiedziałam :( Już po wizycie, stwierdził, że na usg nie ma żadnej ciaży, że zatrzymała mi się miesiączka. Chociaż mówiłam jakie mam objawy, ze testy pozytywne są. Powiedział, ze czasem tak bywa ale dla pewności siebie mam zrobić hcg, więc zrobię w poniedziałek. W szoku jestem. Zawsze miałam regularne miesiączki.
Eee co za gamon ... pewnie nie widać jeszcze ...

Do góry