reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi sprawdź w ulotce czy jest cos w ulotce o możliwości występowania krwawień

Nessi a moze tym aplikatorem sie gdzies zadrapalas?

Carmen nie nastawiam sie, bo wiele razy myślałam, ze sie udało, a sie nie udało. Wiec czekam spokojnie i tyle.
Łeb mi pęka, chyba migrena mnie bierze, bo oczy bola, światło drażni i muli w zoladku [emoji20] a tu tylko Apap [emoji106][emoji53]

Nessi ja jak krwawilam to mi lekarz zmienił luteine na dupka bo powiedział że w takim wypadku lepiej nic tam nie pchać. Swoją drogą od jakiegoś czasu nie plamię nawet po stosunku ani trochę, nic. Bardzo się cieszę ale przez te przejścia i tak nie mam przyjemności z seksu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi ja jak krwawilam to mi lekarz zmienił luteine na dupka bo powiedział że w takim wypadku lepiej nic tam nie pchać. Swoją drogą od jakiegoś czasu nie plamię nawet po stosunku ani trochę, nic. Bardzo się cieszę ale przez te przejścia i tak nie mam przyjemności z seksu.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ty też krwawiłaś na lekko czerwono ?

Rano na papierze miałam kropelkę żywej krwi, a teraz tylko beżowy sluź, dość sporo. Moze to jakas infekcja. Mogę ten iladian zaaplikować? Czy na razie odpuścić?

reklama
Rano na papierze miałam kropelkę żywej krwi, a teraz tylko beżowy sluź, dość sporo. Moze to jakas infekcja. Mogę ten iladian zaaplikować? Czy na razie odpuścić?

Do góry