reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie, gdzieś właśnie 5 dpo musiała być implantacja bo 9dpo już był test pozytywny....
Trzymam kciuki :)
M_ania - :(

U mnie jak zwykle niezbyt wesoło, wczoraj miałam delikatne krwawienie ... kurde, może mam jakiegoś krwiaka i go nie widzą na usg. Nie ma pojęcia skąd to ciągle nawraca co jakiś czas. Wczoraj zmieniłam dupka na luteinę ...
Luteina 100mg x 2 a brałam dupka 10mg x 3...mogłabyć to przyczyna ?
Luteina dopochwowa...
Krwawienie szybko przeszło, jasnoróżowa krew :/ Dzisiaj brudzę na beżowo znowu ...
Ja miałam luteine 100x2 , i plamienia po każdym takim specyfiku mogą być

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny.

Mania przyślij mi trochę tych fluidow krwawych. U mnie zapowiada się jeden z tych długich cyklow... Dziś 33dzień

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Agnes no no a nóż [emoji41] trzymam kciuki [emoji8]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

To połykam na razie probiotyk. Moze to cos da [emoji848]

Agnesis ja teraz tez mialam dosc szybko zagniezdzenie bo 4-5 dni po czulam ostry bol ale bez plamienia i wiedzialam ze cos jest na rzeczy. jezeli to zagniezdzenie to teoretycznie od dzisiaj/jutra rosnie beta? pamietasz jak ja mialam wynik z dupy 3,2? nie pamietam ktory dc to byl ale na pewno przed terminem @.

Agnesis [emoji110][emoji110]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Cześć dziewczyny.

Mania przyślij mi trochę tych fluidow krwawych. U mnie zapowiada się jeden z tych długich cyklow... Dziś 33dzień

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Przesyłam [emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83]

U Ciebie to pewnie dłużej bo nie było owulacji, choć i ja nie mampewności że była
Bo w takim razie jak mi wyszedł pizytywny test owu w poniedziałek to owulke mogłam mieć dopiero w środe, na mój rozum bo i we wtorek rano była jeszcze mocna krecha
Albo jej nie było wcale
Chyba zrobie naturalny cykl i jak mi wyjdzie pozytywny test owulacyjny to spróbuje sie wbic na usg zeby zobaczyc czy pęcherzyk pęka [emoji52][emoji16]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Carmen spokojnie. Musisz isc do gina i nie dac sie zbyć. Uda sie zobaczysz [emoji8]
Dzięki dziewczyny ze wierzycie bardziej ode mnie [emoji38] ja wole sie nie nastawiać [emoji6]

reklama
Nie to ,ze sie wkurzylam o ciaze
Ale od 9'00 zaczela mnie meczyc. Mam problem,mam to, mam tamto. A ja jej mowie : wygadaj sie jesli masz problemy.
Ona: nie, nie chce.
To jej odpisalam to spoko, jak chcesz...

Za 10 min znowu mi pisze : popadam w paranoje, nie chce sie cieszyc ze jest dobrze, bo potem bedzie zle.....do teraz z nia pisałam i po 40 min w koncu mowi mi, ze jest w ciazy....
Ze dziecko na pewno nie zyje,ze to, tamto,sramto ze beta jej slabo rosnie

No to zapytalam sie czy testy tez robila to mowila ze jakis czas temu miala 1-2 tyg
Wczoraj juz 7 tydzien
Wiec mowie jej,ze jest ok ze rosnie..zapytalam o bete jaka ma i ze miala 7150 i ze jej za mala
Juz mnie tak wkurwiala ze jej napisalam,ze ide do ginekologa i ze nie moge pisac i ze hormony jej daly na leb
No ja pitole. Zamiast sie cieszyc to sie glupio nakreca

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry