reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Po poronieniu do 2 tyg moze leciec ☹️

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tez nigdy nie mialam cienia. Wiec jak kiedys zobacze to chyba zawału dostanę[emoji23]
Moj ma chyba dzis męski okres. Tak się wścieka, o byle pierdołę dosłownie. Mam ochotę na lodaaaa[emoji7] ale nie mam[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze mozesz zrobic ahahaa [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nici z bobosexow. Polecialo mi jak przy @ , a juz od 2 dni czysto mialam . Dzis 10 dc

Ooooj
To my to samo mamo ze leci bez niczego ?? [emoji19][emoji19]

Na czerwono lecialo wiec mysle ze jutro i pojutrze jak bedzie na brazowo to nie ma sensu testow owu robic [emoji20] juz mi sie odechcialo wszystkiego

Jak ci mokro Mania to moze co zaskocZyło [emoji7]

Jakoś w to nie wierzę
I czuje oddech @ na plecach [emoji83]
Pęcherzyk pewnie pękł później niż ginka to przewidziała a że Młoda nam przeszkodziła w dniu Prawdopodobnej owu to nie miało prawa zaskoczyć
Przykre ....ale pradziwe
Nie łudziłam się nawet

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Kuzwa dzol..tragedia co
Ja w piatek ide do gina i az sie boje :( mam nadzieje ze nic zlego mi sie nie dzieje od srodka

Mania a moze jednak cos bedzie
Kobiecy organizm jest NIEPRZEWIDYWALNY [emoji14]

Jest wszak możliwe ale mało prawdopodobne [emoji12][emoji23]

Zresztą podejrzewam że plemniory mojego męża mogą być za słabe [emoji52] a do tego tanga trzeba dwojga [emoji52]

Carmen dobrze że już w piątek ta wizyta
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Ostatnia edycja:
reklama
Na czerwono lecialo wiec mysle ze jutro i pojutrze jak bedzie na brazowo to nie ma sensu testow owu robic [emoji20] juz mi sie odechcialo wszystkiego

Przykro mi Słońce [emoji17]
Wiem jak takie anomalie dołują
Jakie to wszystko jest niesprawiedliwe, masakra

Do góry