reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania nie dziekuje
Juz mnie sraczka bierze na sama mysl, a jeszcze jak mam nogi ino rozlozyc. Ola Boga...aaaaaaaa boje sie[emoji27][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie martw się
To nie boli tak jak dentysty [emoji12]
Dałaś rade wytrzymać u dentysty, dasz i radę u gina [emoji110]
Bo kto jak nie my, Kobiety [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nie martw się
To nie boli tak jak dentysty [emoji12]
Dałaś rade wytrzymać u dentysty, dasz i radę u gina [emoji110]
Bo kto jak nie my, Kobiety [emoji106]

tak,tak [emoji106][emoji106]

Z dentysta jeszcze nie skonczylam.
Teraz bedzie.mi.odbudowywal.zeba, potem bral przymiarke.do kapsulki czy koronki (bo nie.wiem jak.to sie po polsku nazywa) później zalozy prowizorke o dopiero potem ta prawdziwa kapsulke wiec zanim skonczy to ja chyba sie zestarzeje hehe

Ps ale mam nos w syfach, brzuch boli jak na okres,cycki bola a sutki wrecz mnie pieka.
Krost na.nosie nie mialam tak porzadnie z 5 lat....ostatni raz takie syfki mialam za czasow panienki a tu taka niespodzianka...szyjke mam bardzo niso caly dzien i lekko otwarta. Chyba faktycznie cos mnie.zaleje :/
No nic w piatek moze czegos sie dowiem. Puki co ide jebnac se ziolka i ide spac. Dobranoc laski:)

Witam
I u mnie jakieś anomalia. Przy siusiu odrobina krwi na papierze [emoji50] chyba dupek mi nie służy [emoji20]

Witam
I u mnie jakieś anomalia. Przy siusiu odrobina krwi na papierze [emoji50] chyba dupek mi nie służy [emoji20]

Implantacja ? [emoji41]

Napisane na iPhone

Dzol uwielbiam taki optymizm, ale chyba jednak za szybko [emoji12] dzis dopiero 5dpo chyba ze owu by sie przesunęła [emoji55]

tak,tak [emoji106][emoji106]

Z dentysta jeszcze nie skonczylam.
Teraz bedzie.mi.odbudowywal.zeba, potem bral przymiarke.do kapsulki czy koronki (bo nie.wiem jak.to sie po polsku nazywa) później zalozy prowizorke o dopiero potem ta prawdziwa kapsulke wiec zanim skonczy to ja chyba sie zestarzeje hehe

Ps ale mam nos w syfach, brzuch boli jak na okres,cycki bola a sutki wrecz mnie pieka.
Krost na.nosie nie mialam tak porzadnie z 5 lat....ostatni raz takie syfki mialam za czasow panienki a tu taka niespodzianka...szyjke mam bardzo niso caly dzien i lekko otwarta. Chyba faktycznie cos mnie.zaleje :/
No nic w piatek moze czegos sie dowiem. Puki co ide jebnac se ziolka i ide spac. Dobranoc laski:)

Słońce ja takie objawy jak piekące sutki miałam przez cały cykl, raz piekły raz nie z powodu prolaktyny, od czasu jak biore bromergon już mam spokój

A w ogóle witajcie z rana [emoji16]

U mnie 1 dc
Mówiłam że @ przyjdzie [emoji52][emoji17]

Witam

M_ania - :(

U mnie jak zwykle niezbyt wesoło, wczoraj miałam delikatne krwawienie ... kurde, może mam jakiegoś krwiaka i go nie widzą na usg. Nie ma pojęcia skąd to ciągle nawraca co jakiś czas. Wczoraj zmieniłam dupka na luteinę ...
Luteina 100mg x 2 a brałam dupka 10mg x 3...mogłabyć to przyczyna ?
Luteina dopochwowa...
Krwawienie szybko przeszło, jasnoróżowa krew :/ Dzisiaj brudzę na beżowo znowu ...

reklama
Dzien dobry
Mania szkoda ze ta wredota @ przyszla
Nessi ja ci nie pomoge przy luteinie czy dupku bo nie wiem ile sie powinno brac i jak..
Wiesz moze masz te plamienia bo masz dwa dzidziolki zamiast jesdnego i byc moze dla organizmu jeszcze to cos nowego....
Moze byc tak ze za niedlugo nie bedziesz plamic
Agnesis trzymam kciuki aby to byla implantacja u ciebie. W koncu musi zaskoczyc co nie [emoji41][emoji120]

Do góry