Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odczekam po kawie 30 min i spróbuję ...Czekam z niecierpliwością na ferie [emoji24] bede leżeć az odleżyn dostanę [emoji1][emoji106]
Nessi inhaluj sie sama solą fizjologiczna, zejdzie Ci to szybciej z zatok.
Myślałam, że tylko mój ma jazdy, najgorsze jest to, że mój Michał w ogóle nie słucha mojego K...zero reakcji. Czasami pomysłów mi brak już na niego ...rozmowy i tłumaczenia zawodzą dosłownie .o karach nie wspomnę. Bo nie robią na nim wrażenia ...Boże daj mi siłę na troje takich. Liczę, że pozostała dwójka będzie mniej uparta i zawzięta.Nessi to chyba wiek. Ja mam to samo. Wszystko jest na nie, ciagle wszystko wie lepiej, nie słucha sie nic a nic, wykluca sie, pyszczy. Czasami nie wiem czy mam sie drzeć czy rozpłakać czy jebnac drzwiami i wyjsć. Teraz tez mowię wstawaj, on "nie" i ile razy powiem wstawaj tyle usłyszę "nie". To samo jak mowię ubieraj sie, ehhh rece opadają. Kiedyś to bym w dupę dostała i w 3 sekundy bym sie ubrała [emoji23]