reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

34 był rok temu, teraz sie wbije, ale bałabym sie usiąść [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Tynka jak przybliżyłam sobie fotkę to wcale bym Ci 24 lat nie dała [emoji38] moze z 16 [emoji12] a do tego bardzo ładna jesteś [emoji16]

Prosze cie ... ja to taki rozmiar nosiłam chyba w wieku 12 lat hahah

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Taaa dobra dobra, widziałam tu ostatnio Twoje nogi [emoji6] nie wmówisz mi ze nosisz jakis większy rozmiar [emoji12]

Nati szkoda, że fotek brak. Ja już odliczam do swojej wizyty i usg:-) może znowu jakąś fotkę wybłagam w 3d

Agnesis ta bo laska he he. Mój mąż dziś stwierdził, że dobrze, że mi się twarz nie zmienia,bo na powrót mojego ciała do stanu sprzed ciąży, to on już nie liczy.
Często słyszę, że młodziutko wyglądam:-) jeszcze z rok temu dowód w sklepie musiałam pokazywać. A ja za pół roku 25 lat skończę.

Majka będziesz musiała jakoś przetrwać do terminu. Zrobią ci cięcie i wrócisz do formy:-)

Arte ja mam przepis na piersi z mozzarella i musztarda francuska:-) ze szpinakiem to nie mam

Nati szkoda, że fotek brak. Ja już odliczam do swojej wizyty i usg:-) może znowu jakąś fotkę wybłagam w 3d

Agnesis ta bo laska he he. Mój mąż dziś stwierdził, że dobrze, że mi się twarz nie zmienia,bo na powrót mojego ciała do stanu sprzed ciąży, to on już nie liczy.
Często słyszę, że młodziutko wyglądam:-) jeszcze z rok temu dowód w sklepie musiałam pokazywać. A ja za pół roku 25 lat skończę.

Majka będziesz musiała jakoś przetrwać do terminu. Zrobią ci cięcie i wrócisz do formy:-)

Arte ja mam przepis na piersi z mozzarella i musztarda francuska:-) ze szpinakiem to nie mam

Aaa to musiałam coś pomylić :D gdzieś mi dzwoniło tylko nie wiem gdzie :D

Ech właśnie cięcia mi nie zrobią, to częsta przypadłość i będę się modlić żeby w trakcie porodu się nie rozpaść. Już czytałam o takich przypadkach a potem 6tygodni na wyciągu leżały no ale nie ma co zamartwiać się na zapas.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry