reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja nie mam bladego pojęcia kiedy do mnie okres przyjdzie. Nic mnie nie boli. Cyckow nie czuje...lędźwie siedzi cicho... To wszystko jest mega dziwne :mad:

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Kurczę to się macie z tymi okresami. Ja bym też szła do gina choćby z krwotokiem. Ile można słuchać dobrych rad A okres dalej w ciula wali. Ehh...
Xbumx mi się zmienił termin na 5 kwietnia [emoji4], już kiedyś pisałam [emoji6]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no laski tym razem ide, bo depresja mnie dobije !!!!
I niech mi poprzepisuje chu..wie czego.
Mam zajsc i koniec !!!!!
Dzol nie wiem co powiedziec,bo na jednego dziala clo a na innego nie
W kazdym razie jestem zla,zla zla.....brzuch boli, cycki bola no i obowiazkowo sa syfki na nosie
Jednak znam.moj organizm.
Kurw...w piatek wykluce sie o clo,o dupka.i doslownie o wszystkie mozliwe rzeczy..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie no laski tym razem ide, bo depresja mnie dobije !!!!
I niech mi poprzepisuje chu..wie czego.
Mam zajsc i koniec !!!!!
Dzol nie wiem co powiedziec,bo na jednego dziala clo a na innego nie
W kazdym razie jestem zla,zla zla.....brzuch boli, cycki bola no i obowiazkowo sa syfki na nosie
Jednak znam.moj organizm.
Kurw...w piatek wykluce sie o clo,o dupka.i doslownie o wszystkie mozliwe rzeczy..

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Niech najpierw zleci ci badania krwi powiedz mu jak często masz okres. To nie jest normalne...musisz o coś poprosić

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Hejka

Carmen a może masz endomiroze? [emoji58] moja mam to miała w msc 3 razy okres miała...

Rene mi w postach często gęsto wszystko umyka , ale zapisane mam. [emoji6]

Dzol ja to nawet przy dawce 2x2 nie zaszlam [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Ja jestem ciekawa ten mojej dawki 3xclo.... Czy w ogóle coś ruszy. Codziennie boli mnie po jedzeniu brzuch... Takie jakby skurcze. Parę minut później już jest dobrze... Nie wiem od czego to jest. Mam to już jakiś czas ale tylko po śniadaniu...

Hejka

Carmen a może masz endomiroze? [emoji58] moja mam to miała w msc 3 razy okres miała...

Rene mi w postach często gęsto wszystko umyka , ale zapisane mam. [emoji6]

Dzol ja to nawet przy dawce 2x2 nie zaszlam [emoji23]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Jest Ci wybaczone [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Carmen, ja Ci już dawno mówiłam idź do gina bo się dziwne rzeczy z Twoimi cyklami wyprawiają ...
Nie denerwuj się na mnie, ale zamiast się wściekać to powinnaś u gina już dawno być ...pisałaś, że nie byłaś 3 lata, ani cytologii ani nic .. Ja 4 lata bez pomocy gina próbowałam zajść ...ogromny zmarnowany szmat czasu ..
Wszystkie Was dopinguję, poza tym niewiele mogę, ale bardzo, ale to bardzo pragnęłabym siedzieć tu z Wami ze zmienioną nazwą wątku: ''WYCZEKAŁYŚMY na swój CUD''.

Do góry