reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się...z bólem głowy :-(
Euthyrox wzięty więc poczekam z kolejną tabletka.

Kolejny dzień diety czas zacząć ;-)

I czekam na @

A w ogóle to się wam nie chwaliłam ale mi przedłużyli zasiłek :-D do 12 marca

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

reklama
Dobbry ....

Ciężko się wstawalo...dziąsła bolą.. szlak ....

Dziecię do szkoły odstawione,mój na szczęście nie piszczy rano ,budze go u odrazu wstaje choć wieczorem ma problem z szybkim zaśnięciem ... chodzi spać 23-24 bo szybciej nie zaśnie a o 7 wstaje bez problemu ... wiadomo ma dużo do powiedzenia i swoje zdanie ale wyczuwa granice...odpukac .. zresztą my trzymamy sztamę hehe

Ness zdrówka i siły...
BUM testuj testuj ....
Agnes ferie już zaraz ....
Nati dla was również zdrówka...
Tynka wbijam na kapuaniak ..

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte ja odstawiam na dni kilka bo kiepsko się czułam chyba mi za bardzo spadło tsh bo poniżej 1 ...muszę dawkę zmniejszyć... od jutra biorę 50 ... bo 75 to zdecydowanie za dużo...

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Hejka!
Tynka nadajesz się do reklam ciążowych ile przytyłaś?
Nessi płukaj płukaj.
Mój za chwilę dziewięciolatek od jakiegoś czasu o wszystko się z nami kłuci dla zasady, ma najwięcej do powiedzenia i całą masę pretensji. Cierpliwość na wagę złota :)

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Hejka!
Tynka nadajesz się do reklam ciążowych ile przytyłaś?
Nessi płukaj płukaj.
Mój za chwilę dziewięciolatek od jakiegoś czasu o wszystko się z nami kłuci dla zasady, ma najwięcej do powiedzenia i całą masę pretensji. Cierpliwość na wagę złota :)

Mój w kwietniu 10 lat skończy [emoji6] duże chłopy:) ale dobrze ze maja swoje zdanie a nie takie ciapki

Mój w kwietniu 10 lat skończy [emoji6] duże chłopy:) ale dobrze ze maja swoje zdanie a nie takie ciapki

No mój ciapką na pewno nie jest za to uparciuch po tacie. Czas leci człowiek nawet nie wie kiedy. Trochę żałuję że tak późno zaczęliśmy starać się o trzecie i będzie ogromną różnica wieku no ale wszystko ma swoje plusy i minusy.

1485248445-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Arte ja odstawiam na dni kilka bo kiepsko się czułam chyba mi za bardzo spadło tsh bo poniżej 1 ...muszę dawkę zmniejszyć... od jutra biorę 50 ... bo 75 to zdecydowanie za dużo...

Ja dopiero 25 biorę...jestem ciekawa czy mi zwiększy dawkę

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Witam sie porannie ze £zami na policzkach
Dwa dni skarzylam sie do mojego ,ze jakos tak dziwnie korzonki mnie rwa....a jak mnie rwa to jest tylko jeden powod tego [emoji19] okres [emoji37]
Moj mowi ze pewnie mnie bolalo od.choroby,ale mowie mu ze znam.za.dobrze moj organizm....
Wstaje z lozka ide do kibla a tam OKRES
Tak to ja ***** nigdy nie zajde!!!!!!
Jeszcze po 14 ide do dentysty na dobicie sie.
Wszystko mi.sie pierdoli i juz teraz nie patrze na okres , tym razem pojde do prywatnego chocby sie walilo i palilo,niech mnie przeglada nawet z krwotokiem. Jeszcze na zlosc meza zabiore to bedzie sie darl na moim mniejscu.
Slyszal mnie rano jak plakalam przez tel i sie wkurwil.. dziewczyny juz nie mam sily.
Tak bardzo chce dziecka a tak bardzo wszystko mi nie wychodzi [emoji20][emoji20][emoji20]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam sie porannie ze £zami na policzkach
Dwa dni skarzylam sie do mojego ,ze jakos tak dziwnie korzonki mnie rwa....a jak mnie rwa to jest tylko jeden powod tego [emoji19] okres [emoji37]
Moj mowi ze pewnie mnie bolalo od.choroby,ale mowie mu ze znam.za.dobrze moj organizm....
Wstaje z lozka ide do kibla a tam OKRES
Tak to ja ***** nigdy nie zajde!!!!!!
Jeszcze po 14 ide do dentysty na dobicie sie.
Wszystko mi.sie pierdoli i juz teraz nie patrze na okres , tym razem pojde do prywatnego chocby sie walilo i palilo,niech mnie przeglada nawet z krwotokiem. Jeszcze na zlosc meza zbaiora,to bedzie sie darl na moim mniejscu.
Slyszal mnie rano jak plakalam przez tel i sie wkurwil.. dziewczyny juz nie mam sily.
Tak bardzo chce dziecka a tak bardzo wszystko mi nie wychodzi [emoji20][emoji20][emoji20]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Carmen :-( idź w końcu do Gina. Ja bym już dawno poszła...może coś się niedobrego dzieje tam u ciebie :-S

Do góry