reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka hehe no chłop się starał hehe dobrze ze naprawił .... oj jelitowa to nie żarty .. dobrze ze przeszło...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Hej kochane

Nessi ja też dopiero wracam do życia. Taka mnie jelitówka rozłożyła, że myślałam że w szpitalu wyląduje. Na szczęście już jest dobrze. Dzieciaczki piekne:-) niech zdrowo rosną. A ty zdrowiej szybciutko.

Majka współczuję tego bólu spojenia...skoro potwierdzenie rozejscia jest, to może by cię do jakiegoś fizjoterapeuty wysłali.

Rene masz śliczny zgrabny brzuszek! U mnie taki mały skrzat jeszcze, a siedzi w pałacu normalnie...a ja mam jeszcze 3 miesiące do porodu...

Bum ale łoże wielkie dla pieska ha ha ha jeszcze byście się obok z Lenką na nim wyspały he he.

Agnesis ale ty laska jesteś! Nie wiem gdzie ty masz te pryszcze, o których mówisz! I faktycznie bardzo młodo wyglądasz, ale to akurat wielki plus :-) ja mam to samo.

Dżoł jak tam?

Arte powodzenia z dietą! Masz tylko brzuch do zrzucenia! U mnie kg idą po całości...cała się wielka robię zawsze. Masz mega zgrabne nogi!

Dziękuje :D heheh też mi się wydaje że do nóg nie mam sobie nic do zarzucenia :D

No starał się nie powiem, że nie:-) a jakie oferty dźwiękowe miałam jak to naprawiał fiu fiu.
Haha mówisz że alfabet leciał [emoji6]?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula - tak biorę letrox , 1,5 tabletki

Agnesis - rozmiar 34 , to Ty szczuplutka jesteś

Rene- taki fajny zgrabny ciążowy brzuszek :)

Nessi- to super , niech sobie dzieciaczki rosną :-)

Tynka - kolejna ze zgrabnym brzuszkiem:-)

U mnie dziś po wizycie ok , ale brak fotki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka Ty to dopiero laska! [emoji4] Brzusio super [emoji7]

Anula - tak biorę letrox , 1,5 tabletki

Agnesis - rozmiar 34 , to Ty szczuplutka jesteś

Rene- taki fajny zgrabny ciążowy brzuszek :)

Nessi- to super , niech sobie dzieciaczki rosną :-)

Tynka - kolejna ze zgrabnym brzuszkiem:-)

U mnie dziś po wizycie ok , ale brak fotki .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

34 był rok temu, teraz sie wbije, ale bałabym sie usiąść [emoji23]

Szkoda ze nie masz fotki brzdąca, ale najważniejsze ze jest wszystko dobrze [emoji4]

reklama
Nessi boziu jakie słodkie! Lekko nie będzie ale los Ci wynagrodził [emoji8] zdrówka dla całej trojeczki!

Tynka pogadam o tym jeszcze na połuwkowym ale ten ortopeda to że mną nic nie zrobi póki się nie rozlecę [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry