Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej kochane
Nessi ja też dopiero wracam do życia. Taka mnie jelitówka rozłożyła, że myślałam że w szpitalu wyląduje. Na szczęście już jest dobrze. Dzieciaczki piekne:-) niech zdrowo rosną. A ty zdrowiej szybciutko.
Majka współczuję tego bólu spojenia...skoro potwierdzenie rozejscia jest, to może by cię do jakiegoś fizjoterapeuty wysłali.
Rene masz śliczny zgrabny brzuszek! U mnie taki mały skrzat jeszcze, a siedzi w pałacu normalnie...a ja mam jeszcze 3 miesiące do porodu...
Bum ale łoże wielkie dla pieska ha ha ha jeszcze byście się obok z Lenką na nim wyspały he he.
Agnesis ale ty laska jesteś! Nie wiem gdzie ty masz te pryszcze, o których mówisz! I faktycznie bardzo młodo wyglądasz, ale to akurat wielki plus :-) ja mam to samo.
Dżoł jak tam?
Arte powodzenia z dietą! Masz tylko brzuch do zrzucenia! U mnie kg idą po całości...cała się wielka robię zawsze. Masz mega zgrabne nogi!
Haha mówisz że alfabet leciał [emoji6]?No starał się nie powiem, że nie:-) a jakie oferty dźwiękowe miałam jak to naprawiał fiu fiu.
Hahaha teraz wiesz ze pamięta [emoji23]Anula cały alfabet ze trzy razy pod rząd usłyszałam hłe hłe!
Anula - tak biorę letrox , 1,5 tabletki
Agnesis - rozmiar 34 , to Ty szczuplutka jesteś
Rene- taki fajny zgrabny ciążowy brzuszek
Nessi- to super , niech sobie dzieciaczki rosną :-)
Tynka - kolejna ze zgrabnym brzuszkiem:-)
U mnie dziś po wizycie ok , ale brak fotki .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom