reklama
D
Deleted member 169981
Gość
D
Deleted member 169981
Gość
Laski nie przesadzajcie z Waszą wagą[emoji5]
Ja mam na roku dziewczynę, ktora waży 120 kg a ma dopiero 21 lat. Tyle razy juz jej delikatnie mówilam zeby zaczęła sie odchudzać, ale nic do niej nie dociera. Ona juz ma problemy i z kolanem, i z cisnieniem. Az strach pomyslec co pozniej bedzie.
Nie mowie zeby od razu zaczela godzinne cwiczenia, ale juz glupie spacery by cos daly. Ale ona ma to gdzies. Przykre to.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam na roku dziewczynę, ktora waży 120 kg a ma dopiero 21 lat. Tyle razy juz jej delikatnie mówilam zeby zaczęła sie odchudzać, ale nic do niej nie dociera. Ona juz ma problemy i z kolanem, i z cisnieniem. Az strach pomyslec co pozniej bedzie.
Nie mowie zeby od razu zaczela godzinne cwiczenia, ale juz glupie spacery by cos daly. Ale ona ma to gdzies. Przykre to.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Agnes noo głupie to wszystko ale prawdziwe... niby zakochani,mają zobowiazania i a klops... eh ... a powiedz kochana Ty myślałaś o powrocie do pracy tzn w sensie coby iść ?
Dzol dobry dobry ... i jak clo zapodalas ? Eee to nas dużo chętnych... to wazcie się i mierzcie a w następny poniedziałek zrobimy rachunek sumienia [emoji23] z tym że zastrzegam iż weekend jest dniami rozpusty [emoji23] do dna i na maxa [emoji41]
Nuria nie chcesz wiedzieć bo ci się w głowie nie pomieści [emoji23] 6 kg by się przydało pozbyć no chyba że hmm na głowie postoje to w cycki zleci [emoji23][emoji41]?
Eee to my w wakacje będziemy świecić na plaży haaa jeszcze wyrwiemy jakiegoś "chwasta"[emoji23]
Ness wizyta dziś? Trzymie kciuki !!
Rene jak dupka ??
Bum wstawaj [emoji41]
Arte śniadanko fit wciagniete ?
Carmen działo się? [emoji41]
Mum jak tam ?
Wonder jak się czujesz? M już wie?
Asch hallo ...melduj co tam
Mania hop hop ....
Kogo pominelam [emoji39]??
Ciężarówki i Mamuśki... zameldujcie co u was [emoji41]
Musimy się na jakąś Poniedziałkową kawę ustawić [emoji23]
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Dzol dobry dobry ... i jak clo zapodalas ? Eee to nas dużo chętnych... to wazcie się i mierzcie a w następny poniedziałek zrobimy rachunek sumienia [emoji23] z tym że zastrzegam iż weekend jest dniami rozpusty [emoji23] do dna i na maxa [emoji41]
Nuria nie chcesz wiedzieć bo ci się w głowie nie pomieści [emoji23] 6 kg by się przydało pozbyć no chyba że hmm na głowie postoje to w cycki zleci [emoji23][emoji41]?
Eee to my w wakacje będziemy świecić na plaży haaa jeszcze wyrwiemy jakiegoś "chwasta"[emoji23]
Ness wizyta dziś? Trzymie kciuki !!
Rene jak dupka ??
Bum wstawaj [emoji41]
Arte śniadanko fit wciagniete ?
Carmen działo się? [emoji41]
Mum jak tam ?
Wonder jak się czujesz? M już wie?
Asch hallo ...melduj co tam
Mania hop hop ....
Kogo pominelam [emoji39]??
Ciężarówki i Mamuśki... zameldujcie co u was [emoji41]
Musimy się na jakąś Poniedziałkową kawę ustawić [emoji23]
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
nati/misio
Mama Nadusii i Maksia :-)
Hej .... ale bez kawy , bo zaraz jadę do badania cukru , a potem wizyta u gina .
Moja waga tez się zepsuła już pare miesięcy temu.
Trzymam &&& za te co ćwiczą jestem z wami , ja dopiero po porodzie , teraz jeszcze bede jeść i tyć !!:-)
Rozwód to napewno przykra rzecz, moi rodzice są po rozwodzie ale byłam mała miałam 2 latka , moja mama wyszła jeszcze raz za mąż jak miała 8 i dogadywałam się z ojczymem , wiec czasami lepiej jak rodzice się rozejdą niż dzieci maja patrzeć na awantury i brak miłości .
nuri- ja ważę 72kg .... przed ciąża 63kg ..... ale byłam już na plusie + 5kg , bo moja waga to 58 kg
Miłego dnia
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam &&& za te co ćwiczą jestem z wami , ja dopiero po porodzie , teraz jeszcze bede jeść i tyć !!:-)
Rozwód to napewno przykra rzecz, moi rodzice są po rozwodzie ale byłam mała miałam 2 latka , moja mama wyszła jeszcze raz za mąż jak miała 8 i dogadywałam się z ojczymem , wiec czasami lepiej jak rodzice się rozejdą niż dzieci maja patrzeć na awantury i brak miłości .
nuri- ja ważę 72kg .... przed ciąża 63kg ..... ale byłam już na plusie + 5kg , bo moja waga to 58 kg
Miłego dnia
anula88
Nati powodzenia i daj znać co tam na wizycieHej .... ale bez kawy , bo zaraz jadę do badania cukru , a potem wizyta u gina .
Miłego dnia
anula88
Niech trzymie chłop i magazyny uzupełnia [emoji41] trzymam kciuki ! A na monitoring będziesz szła? U mnie to już dziś 18 dc o losie jakoś szybko zlecialo...Anula dzis ostatni dzien biore i od środy starego atakujejuz wczoraj w lozku pytal kiedy zaczynamy ale nie bede go "przed" meczyc bo zanim dojdzie do plodnych to juz sie zajedzie
![]()
Ja się dziś umowilam na usg tarczycy bo Endo kazała na wizytę choć ta dopiero w połowie lutego a najlepsze jest to że się umowilam na to usg i nie wiem gdzie hahah ale numer sobie zapisałam choć nie chce mi się iść..może przeloze [emoji41]
reklama
Hejka
Nuria [emoji109][emoji109][emoji256]
Śniły mi sie dziś dwa pozytywy, która testuje [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Nuria [emoji109][emoji109][emoji256]
Śniły mi sie dziś dwa pozytywy, która testuje [emoji38]
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...