reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum ja uwielbiam mel b, super sie z nia ćwiczy[emoji5] polecam tez Tiffany na boczki i talie super cwiczenia, doslownie cos w rodzaju tańca[emoji5] i tylko 15 min[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jezuu czy wy wiecie jak ja nie lubię ćwiczyć ... no ale w kupie siła... to co jutro stajemy na wagę złota racji poniedziałku i jedziemy z koksem [emoji58]?

Bum a gdzie to wyzwanie ogarnę?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

U mnie jak waga za dużo pokaże to znak że baterie przeterminowane [emoji23]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anulcia na yt wpiszesz melB wyzwanie na 30dni i wyskoczy [emoji4] ja robilam od czwartku ją w weekend skalpel z chodakowska a od jutro wyzwanie od nowa jade + co drugi dzień chodakowska [emoji38] i jutro na obiad kurczak w sosie śmietankowym z makaronem hehe hehe [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

A ja mam wymówke-chora jestem wiec nie ma ćwiczenia [emoji14][emoji14][emoji14]
Mojemu chce sie sexic,mnie tez a mala jak na zlosc nie śpi [emoji1] Zalozylam sobie sexy body pod pizamke wiec potem moze zbalamuce meza jak dam rade,bo czuje sie jakby mnie zdjeto z krzyza [emoji54][emoji37]
Tabletkami sie faszeruje wiec i pewnie owu sie przesunie.
Znajac zycie kolejny cykl lipny.
Nuria powodzenia na egzaminie,dla ciezaroweczek buziaki na dobranoc a dla nie-ciezarowek tez buziaki. Spijcie dobrze.
Ide ogladac Hobbita [emoji16] do jutra spokojnej nocy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Anulcia na yt wpiszesz melB wyzwanie na 30dni i wyskoczy [emoji4] ja robilam od czwartku ją w weekend skalpel z chodakowska a od jutro wyzwanie od nowa jade + co drugi dzień chodakowska [emoji38] i jutro na obiad kurczak w sosie śmietankowym z makaronem hehe hehe [emoji6]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
Ooo Beybe u ciebie Pełna profeska ...zawstydzilam się

Ooo Beybe u ciebie Pełna profeska ...zawstydzilam się

W udach to mam zakwasy , ze masakra...
Muszę cos ze sobą zrobić, jakbym wyglądała tak jak ty to bym to dupczyla [emoji38] no ale z 8kg i będzie już ok , brzuch to mi juz tak tez nie wisi [emoji23]

...życie cudem jest...

reklama
A ja mam wymówke-chora jestem wiec nie ma ćwiczenia [emoji14][emoji14][emoji14]
Mojemu chce sie sexic,mnie tez a mala jak na zlosc nie śpi [emoji1] Zalozylam sobie sexy body pod pizamke wiec potem moze zbalamuce meza jak dam rade,bo czuje sie jakby mnie zdjeto z krzyza [emoji54][emoji37]
Tabletkami sie faszeruje wiec i pewnie owu sie przesunie.
Znajac zycie kolejny cykl lipny.
Nuria powodzenia na egzaminie,dla ciezaroweczek buziaki na dobranoc a dla nie-ciezarowek tez buziaki. Spijcie dobrze.
Ide ogladac Hobbita [emoji16] do jutra spokojnej nocy

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Założe więc stopery w uszy a ty kochana nie krempuj tam [emoji23]

Do góry