reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobryy[emoji477][emoji478]
Wstalam po 3 z myślą ze sie jeszcxe poucze, a przysnelo mi sie przy stole nad kawą[emoji23]
Brzuch mnie boli, ale to z nerwów[emoji23] nawet kawa mi nie smakuje fuj[emoji23]
Wczoraj dlugo nie moglam usnąć, gapilam sie w sufit i zaczelam sobie wyobrazac to ze jestem w ciazy. Ze mam brzuch, ze czuje ruchy. Potem przyszedl czas na porod. Urodzilam córkę. Byla cudna. Zaczelam myslec nad tym w co bym ja ubierala, jakbym dala jej na imię, ...matko jeszcze troche to ja będę do Was pisac, ale z psychiatryka[emoji23][emoji46]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anula ja tez nie lubie ćwiczyć. Bieganie to co innego, bo to forma terapii [emoji38] ale zimno mi wiec potrenuje w domu, przyłącze sie do Was tez z mel B brzuch, uda, pośladki.
Jak macie cos na łydki to zapodajecie [emoji16][emoji16][emoji16]
Moja waga sie zepsują czy co, włącza sie, pokazuje zero, a jak staje to gaśnie. Chyba ze skala jej sie kończy [emoji23][emoji23]
Nuria bez przesady. My tu wszystkie do psychiatryka sie nadajemy, wiec nie będziemy musialy pisać. W końcu usiądziemy i pogadamy [emoji23][emoji23]
Wiecie co ostatnio wszyscy zasi znajomi sie rozwodzą i rozchodzą. Zaczęłam sie zastanawiac czytany drugie dziecko to dobry pomysl. Bo co jak kiedyś nas to dosięgnie. Nie wyobrażam sobie zostać sama z dwójka czy trójka dzieci. Ehh i walsnie teraz powinnam isc pobiegać, żeby wypieprzyc myśli z głowy [emoji53]

Dobry dzień.... wyspalam się! Haaa pierwszy raz od nie pamiętam kiedy [emoji41] chłopaki wyruszyli ...czas na spokojna kawkę [emoji6]

Nuria kop na szczęście [emoji1]
Mi to się śniło że w szpitalu bylam ale był on na jakimś podwórku - na bak psycholandia [emoji23][emoji23]

Agnes dobra jedziemy dziś z tym koksem [emoji41] haha swoją drogą jK ktoś nas podczytuje to ma ubaw pewnie ... najpierw piją grupowo a teraz wszystkie będą fit [emoji23]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula mówiłam przecie ze nas wszystkie zamkną w takim szpitalu z podwórkiem i wysokim płotem [emoji1]

Agnes ale powiem Ci ze u nas to samo ! Rozwody i skoki w bok to jakby chleb powszedni ... masakra ... aż przykre ... kurcze jak tak człowiek wyciągnie wnioski to u wszystkich działa ten sam schemat z tym że u jednych szybciej a u innych później... Co za czasy wogole....nie wiem może kiedyś też tak było z tym że nie mówiło się o tym... a najbardziej szkoda tych dzieci co to najbardziej poszkodowane w takich sytuacjach i stają się kartami przetargowymi ... eh ... kurcze człowiek nie wiem zabiegany,stara się coby wszystko funkcjonowało itp i wkrada się monotonia i zaczynają kurcze szukać wrażeń... ciul wie ... dobrze ze my fajne babki [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Ja sie muszę dzis pomierzyc, szczegolnie biodra i talie. I porównam wyniki za miesiąc[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam miary na szczęście [emoji23] ale zrobilam to i wlazlam na wagę- o losie ... nie wiem ten monitorek to chyba się grubo pomylił [emoji38]

Anula waga sie zepsuła, mowię Ci. Moja tez [emoji16]
A co do rozwodów, to wlasnie dzieci chyba najbardziej na tym cierpią. I tak sobie myślałam kiedyś, ze jak oni wszyscy maja śluby, dzieci, kredyty to ze sie na pewno nie rozejdą. A teraz patrzę i nie wierze. Szczęki nie mogę zebrać z podlogi.

Witam sie z rana ;-)
Nuria trzymam kciuki ;)
Anula u mnie tez waga popsuta i to juz od roku :szok: tylko error wyswietla .
dzis sie zmierze i zaczne chyba chodakowska albo jak Bum mel-b.
Ness o której masz wizyte ? trzymam kciuki
Miłego dnia dziewczynki :)

reklama
Do góry