reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hejka

Nuria [emoji109][emoji109][emoji256]

Śniły mi sie dziś dwa pozytywy, która testuje [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Ty [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Ty [emoji41]

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Hahaha nie na mnie sie to nie sprawdza [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

Witam się i ja. Dopiero się obudziłam. Nie spalam w nocy dobrze. Obudziło mnie sisi...od niepamiętam kiedy...

Zaraz lekkie śniadanko i w trasę do szpitala - dokumenty do wypełnienia w sprawie nasienia :-D w tym tyg mężus idzie "walczyć"

A moja waga? No cóż...
Przy 165...tak mała jestem... Waga 76,6... Masakra moim celem jest zejść 15kg ;-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Hahaha nie na mnie sie to nie sprawdza [emoji38]

...życie cudem jest...
A jak tam paprotki ? [emoji41]

Witam się i ja. Dopiero się obudziłam. Nie spalam w nocy dobrze. Obudziło mnie sisi...od niepamiętam kiedy...

Zaraz lekkie śniadanko i w trasę do szpitala - dokumenty do wypełnienia w sprawie nasienia :-D w tym tyg mężus idzie "walczyć"

A moja waga? No cóż...
Przy 165...tak mała jestem... Waga 76,6... Masakra moim celem jest zejść 15kg ;-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
No to misja :) czyli jak założysz te dokumenty to czekacie na zaproszenie na badanie?

No badanie już ma ustalone w środę o 15 :-) tylko przed musi wypełnić dokumenty i wpisać numer pojemniczka który dostaliśmy od ginki. :-)

A jak tam paprotki ? [emoji41]

Jak sobie chyba namaluje [emoji23]

...życie cudem jest...

Anula nie wiem czy isc bo dzis mam 8 dc. do konca tyg nie ma kto mnie zastapic agin tak glupio przyjmuje 10-13, wiec jak do pracy na 13-sta zajade to tak srednio :)
a w pon to juz bedzie 15 dc to moze byc musztarda po obiedzie, bo w cyklu w ktorym zaszlam owu niby byla 13-14 dc.

No badanie już ma ustalone w środę o 15 :-) tylko przed musi wypełnić dokumenty i wpisać numer pojemniczka który dostaliśmy od ginki. :-)

Aaaa to super a na wyniki ile się czeka?
U nas jak robiliśmy w klinice niepłodności to powiem Ci ze kulturka ... kazali się wstawić o danej godzinie i nie było nikogo poza m ... no i wyniki tego samego dnia popołudniu do odbioru no i na wypasie włacznie z morfologia i nawet foty plemniorów [emoji41]

reklama
Anula nie wiem czy isc bo dzis mam 8 dc. do konca tyg nie ma kto mnie zastapic agin tak glupio przyjmuje 10-13, wiec jak do pracy na 13-sta zajade to tak srednio :)
a w pon to juz bedzie 15 dc to moze byc musztarda po obiedzie, bo w cyklu w ktorym zaszlam owu niby byla 13-14 dc.
A to faktycznie.. dawaj na żywioł [emoji41]

Do góry