reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Arte jestem z Tobą nie martw się :) , choć życzę Ci fasolki z całego serca i nie zdziwię się jak zajdziesz a ja jeszcze nie :)

reklama
Arte jestem z Tobą nie martw się :) , choć życzę Ci fasolki z całego serca i nie zdziwię się jak zajdziesz a ja jeszcze nie :)
Koteczku jakie nie znajdziesz?? To ja tu zgasze światło [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Arte oj a żebyś się zdziwiła ;) wiesz ze życie potrafi zaskakiwać zwłaszcza jak człowiek negatywnie nastawiony [emoji6]
Jak się czujesz po euhoryxie ? 25 bierzesz coś zakodowalam - nie za mało?

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Nie liczę na ten rok... Nowet jeśli uda się wywalczyć owulacje....

Tak biorę 25. Za 6 tyg będę miała kontrolne badanie i wtedy pewnie decyzja czy większą dawka... Mam zrobić tsh, ft4 i anty TPO oraz glukoze i wtedy decyzja. Teraz też czekam na jadłospis diety klinicznej więc zobaczymy...zaczęłam pić wczoraj Ziółka. Nadal przytulam się z mężem ale jest to już dla mnie tylko rozładowanie emocji...smutno mi że dzieci z tego nie bedzie...

Dlatego nie liczę na nic. Teraz muszę znaleźć pracę. Nawet nie wiem czy będę miała czas żeby do lekarza jeździć...

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Anulka czuje się znosnie. Jeśli chodzi o stres ciut lepiej bo wiadomo zdrowe dziecko to najlepsze dla rodziców , natomiast jeśli chodzi o moje kalectwo trochę lepiej ale jeszcze bez rewelacji. Raz mogę sama się podnieść raz nie ale wiadomo z każdym dniem lepiej , ten ból zniose

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Arte wyrzuc ten negatywizm i wrzuć na looz ;)
.. znajdziesz pracę,dietka i leki to odrazu będzie lepsze samopoczucie a ziolka pij pij one zrobią swoje :) fryz masz wystrzalowy teraz popraw cyc i idziemy dalej :)

Anulka czuje się znosnie. Jeśli chodzi o stres ciut lepiej bo wiadomo zdrowe dziecko to najlepsze dla rodziców , natomiast jeśli chodzi o moje kalectwo trochę lepiej ale jeszcze bez rewelacji. Raz mogę sama się podnieść raz nie ale wiadomo z każdym dniem lepiej , ten ból zniose

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Noo to powolutku i będzie lepiej :) dzielna babeczka jesteś:)

Anulka a siedze w krzakach po samo niebo ale powoli jakos sie zbieram w sobie ;) dla odciagniecia mysli szykuje deko na roczek pozamawialam sporo rzeczy i odrazu humor lepszy czesc juz dzis przyszla

Anulka a swiatlo zapewne zgasze ja ;)

Anulka a siedze w krzakach po samo niebo ale powoli jakos sie zbieram w sobie ;) dla odciagniecia mysli szykuje deko na roczek pozamawialam sporo rzeczy i odrazu humor lepszy czesc juz dzis przyszla

Anulka a swiatlo zapewne zgasze ja ;)
Weźcie [emoji58] ... światło się zgasi samo hehe

No to szykuje się niezła impreza :)

reklama
Koteczku jakie nie znajdziesz?? To ja tu zgasze światło [emoji41]

eeee tam ty u Ciebie ma być teraz tylko lepiej :*
noo mnie ratuje fakt , że jestem jeszcze srel i do 30tki jeszcze pare ładnych lat i może się uda :p

Do góry