reklama
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Koteczku jakie nie znajdziesz?? To ja tu zgasze światło [emoji41]Arte jestem z Tobą nie martw się , choć życzę Ci fasolki z całego serca i nie zdziwię się jak zajdziesz a ja jeszcze nie
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Artemida90
Fanka BB :)
Nie liczę na ten rok... Nowet jeśli uda się wywalczyć owulacje....Arte oj a żebyś się zdziwiła wiesz ze życie potrafi zaskakiwać zwłaszcza jak człowiek negatywnie nastawiony [emoji6]
Jak się czujesz po euhoryxie ? 25 bierzesz coś zakodowalam - nie za mało?
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Tak biorę 25. Za 6 tyg będę miała kontrolne badanie i wtedy pewnie decyzja czy większą dawka... Mam zrobić tsh, ft4 i anty TPO oraz glukoze i wtedy decyzja. Teraz też czekam na jadłospis diety klinicznej więc zobaczymy...zaczęłam pić wczoraj Ziółka. Nadal przytulam się z mężem ale jest to już dla mnie tylko rozładowanie emocji...smutno mi że dzieci z tego nie bedzie...
Dlatego nie liczę na nic. Teraz muszę znaleźć pracę. Nawet nie wiem czy będę miała czas żeby do lekarza jeździć...
Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Rene1985
Fanka BB :)
Anulka czuje się znosnie. Jeśli chodzi o stres ciut lepiej bo wiadomo zdrowe dziecko to najlepsze dla rodziców , natomiast jeśli chodzi o moje kalectwo trochę lepiej ale jeszcze bez rewelacji. Raz mogę sama się podnieść raz nie ale wiadomo z każdym dniem lepiej , ten ból zniose
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi zatkało mnie! GRATULUJĘ!!!!!!! I już bez czarnych myśli musisz wierzyć w te kruszynki, bo jak nie ty to kto
A o te upławy pytałaś?
Rene a która to Twoja ciąża?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
A o te upławy pytałaś?
Rene a która to Twoja ciąża?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
anula88
Arte wyrzuc ten negatywizm i wrzuć na looz
.. znajdziesz pracę,dietka i leki to odrazu będzie lepsze samopoczucie a ziolka pij pij one zrobią swoje fryz masz wystrzalowy teraz popraw cyc i idziemy dalej
.. znajdziesz pracę,dietka i leki to odrazu będzie lepsze samopoczucie a ziolka pij pij one zrobią swoje fryz masz wystrzalowy teraz popraw cyc i idziemy dalej
anula88
Noo to powolutku i będzie lepiej dzielna babeczka jesteśAnulka czuje się znosnie. Jeśli chodzi o stres ciut lepiej bo wiadomo zdrowe dziecko to najlepsze dla rodziców , natomiast jeśli chodzi o moje kalectwo trochę lepiej ale jeszcze bez rewelacji. Raz mogę sama się podnieść raz nie ale wiadomo z każdym dniem lepiej , ten ból zniose
Anulka a siedze w krzakach po samo niebo ale powoli jakos sie zbieram w sobie dla odciagniecia mysli szykuje deko na roczek pozamawialam sporo rzeczy i odrazu humor lepszy czesc juz dzis przyszla
Anulka a swiatlo zapewne zgasze ja
anula88
Weźcie [emoji58] ... światło się zgasi samo heheAnulka a siedze w krzakach po samo niebo ale powoli jakos sie zbieram w sobie dla odciagniecia mysli szykuje deko na roczek pozamawialam sporo rzeczy i odrazu humor lepszy czesc juz dzis przyszla
No to szykuje się niezła impreza
reklama
Koteczku jakie nie znajdziesz?? To ja tu zgasze światło [emoji41]
eeee tam ty u Ciebie ma być teraz tylko lepiej :*
noo mnie ratuje fakt , że jestem jeszcze srel i do 30tki jeszcze pare ładnych lat i może się uda