D
Deleted member 169981
Gość
Rene najwazniejsze ze jestes pod dobrą opieką[emoji8]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, będzie dobrze Uspokoiłaś się troszkę ?Usg robiła mi dr kucinska-chachwan i Roszkowski A to specjaliści na całą Polskę więc jestem spokojna. On to gbur i mruk ale ona mi wszystko tłumaczyła
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cały czas wysyłam ze łzami, może dopłyną szybciej.Nessi to wysyłaj teraz Nam fluidki ciążowe razy dwa![emoji7]
Słońce, takie emocje, nie dziwię się [emoji106]Cały czas wysyłam ze łzami, może dopłyną szybciej.
Tylko siedzę i płaczę ...szczęście miesza się z przerażeniem
Najlepszy tekst młodego...''będę miał kim rządzić !''
Przejdzie mi labilność kiedyś ...no i u ginki też wyłam ..to mnie uspokajała
Nie ma się co dziwić Potrafisz zaskoczyć Czlowieka ... nic nie bój,sprytna babeczka jesteś to wszystko zorganizujesz i będzie grałoCały czas wysyłam ze łzami, może dopłyną szybciej.
Tylko siedzę i płaczę ...szczęście miesza się z przerażeniem
Najlepszy tekst młodego...''będę miał kim rządzić !''
Przejdzie mi labilność kiedyś ...no i u ginki też wyłam ..to mnie uspokajała
Nie no na usg też byłoby widać jakby co. Ja juz odliczam dni do mojej wizyty. Czuję się jakbym co najmniej na jakieś prezenty czekała hehe muszę zrobić listę pytań bo znając życie ogłupieję z wrażeniaUsg robiła mi dr kucinska-chachwan i Roszkowski A to specjaliści na całą Polskę więc jestem spokojna. On to gbur i mruk ale ona mi wszystko tłumaczyła
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak mi właśnie lekarz mówiła ...że mi się bilans wyzerował. Może nie wygląda ale ja się bardzo cieszę z tych moich dwóch twixów ...tylko dzisiaj miałam bardzo złe nastawienie, strasznie się denerwowałam ..szłam z nastawieniem na najgorsze, bo nawet objawy z nerw mi przeszły. I jak już przyszło co do czego i patrzę na ekran i w ryk pierwsza mówię, czy to bliźniaki ? A ona tak, tylko musimy sprawdzić czy trzeciego nie ma ... to się pozbierać nie mogłam. Mój K jest w takim szoku, że jak wróciliśmy to poszedł biegać a po 10 min.wrócił i mówi, że nie da rady bo ma ciągle dzieci w głowie. On jedynak, zawsze marzył by mieć dużą rodzinę ...szok i niedowierzanie. Moja mama też ryczy, się cieszy bo mój brat jest bezpłodny i tylko jednego wnuczka ma a mając 65 lat chciałaby jeszcze chociaż jedno ...to dostanie dwoje Oby ...Nie ma się co dziwić Potrafisz zaskoczyć Czlowieka ... nic nie bój,sprytna babeczka jesteś to wszystko zorganizujesz i będzie grało
A tak wogole to widzisz " twoj aniołek " do ciebie wrócił - wynik wyrównany
••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Hehe no rewelacja ... aż mi się morda cieszy poprostu szczęściara z ciebie hehe .. hehe [emoji38]No tak mi właśnie lekarz mówiła ...że mi się bilans wyzerował. Może nie wygląda ale ja się bardzo cieszę z tych moich dwóch twixów ...tylko dzisiaj miałam bardzo złe nastawienie, strasznie się denerwowałam ..szłam z nastawieniem na najgorsze, bo nawet objawy z nerw mi przeszły. I jak już przyszło co do czego i patrzę na ekran i w ryk pierwsza mówię, czy to bliźniaki ? A ona tak, tylko musimy sprawdzić czy trzeciego nie ma ... to się pozbierać nie mogłam. Mój K jest w takim szoku, że jak wróciliśmy to poszedł biegać a po 10 min.wrócił i mówi, że nie da rady bo ma ciągle dzieci w głowie. On jedynak, zawsze marzył by mieć dużą rodzinę ...szok i niedowierzanie. Moja mama też ryczy, się cieszy bo mój brat jest bezpłodny i tylko jednego wnuczka ma a mając 65 lat chciałaby jeszcze chociaż jedno ...to dostanie dwoje Oby ...