reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi [emoji7][emoji7][emoji7] matko ile szczęścia! Ogromnie gratuluje i cieszę sie jak głupia [emoji16] az mi sie łza w oku kręci [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Carmenusiu wracaj szybko bo tesknimy:-*!

Bum mmm chyba jutro ugotuje krupnik:-) ja owu też miałam zawsze ok. 20 dc. Mniej więcej w 17-18.

Tynka u mnie czasem jest , może czasem jest nawet w 28dc i to na CLO raz tak miałam ehh , mój organizm jest do doopy ...

Róbcie , róbcie mi się już kończy gotować :)

w ogóle któraś jadła kasze BULGUR ? normalnie kupiłąm dziś paczkę bo z tyłu był fajny przepis i będe w piątek robić :)

A ja mam plodne a w ogole mi sie seksu nie chce. Wczoraj moj zaczal sie dobierać do mnie to mu z lokcia pociagnelam[emoji23] nie mam ochoty [emoji23] i ten cykl spisuje juz na straty[emoji23][emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Anula Kochana mow co u Ciebie? Jak sie czujesz?[emoji8]

A dziękuję dobrze,dziś zdjeli mi szwy [emoji41] ... i siedzę sobie w krzaczkach ... cykl oczywiście trwa ksiazkowo aczkolwiek weny brak ...nawet bzykac mi się nie chce [emoji23]

Newsa wam mogę za to sprzedać ,mam nadzieję że po uszach nie dostanę [emoji6]

Nasza Jula wczoraj urodziła cudownego Boryska [emoji7]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Anula to tak jak u mnie, weny brak do seksu[emoji23][emoji23][emoji23]

No masakra to jest jakaś... a zmuszać się nie będę... wogole jakas nerwowa jestem od kilku dni - wszystko mnie wyprowadza z rownowagi .

RENE przeczytałam i se myśle że bardzo dobrze i dobre wieści przynosisz :) wiedzialam że będzie dobrze,takie wieści lubię.... a powiedz jak doopcia twoja ? Lepiej się czujesz ?

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Do góry