reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nuria i ja [emoji41]

Bum Misiu chyba nie znajdziesz aczkolwiek nie wiem :)

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

Nuria i ja [emoji41]

Bum Misiu chyba nie znajdziesz aczkolwiek nie wiem :)

"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

wrrrr , dobra mam nadzieję , że nam też się pochwali :)

@julia0903 gratulacje kochana ! :* :* pochwal się nam malutkim :)

Jaaaaa.... Same dobre wiadomości tu dzisiaj[emoji6]

Rene, tak się martwiłam a wszystko zapowiada się jak najlepiej. Zobaczysz że Amelka będzie zdrowa [emoji8]

Nessi, szok i niedowierzanie[emoji12] Gratuluję Ci z całego serca. Niech teraz fasolki rosną w siłę[emoji6]

Julka, gratuluję synka[emoji6]

Olinek jest już z nami[emoji177] 28.11 g. 8.55

Bum na pewno jak tylko wyjdzie ze szpitala :) Także same pozytywne wieści i niech tak w tym roku będzie do końca :)

RENE mów jak się czujesz ?

Asch jak tam rybeńko?

reklama
Oj ja się nie spodziewam w tym roku dobrych wiadomości od siebie... Niestety eh

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...
Arte oj a żebyś się zdziwiła ;) wiesz ze życie potrafi zaskakiwać zwłaszcza jak człowiek negatywnie nastawiony [emoji6]
Jak się czujesz po euhoryxie ? 25 bierzesz coś zakodowalam - nie za mało?

Do góry