NeSSi
Moderatorka
Nom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...podkładzie chyba
Rene - utrwalacz do make upa ? Ja to ciemna masa ... coś jak lakier do włosów ? W rossmanie można dostać ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...podkładzie chyba
Tak w Rossmann kupuje. Kosztuje około 25 zł ale starcza na bardzo długo. A to ten fluid co ja mamNom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...
Rene - utrwalacz do make upa ? Ja to ciemna masa ... coś jak lakier do włosów ? W rossmanie można dostać ?
Nom, ja taka gapa ostatnio, że aż strach ...
Ja wzięłam 150-ątkę ...testowałam na dłoni, mam je ciemniejsze od twarzy ..bałam się przeholować na ciemniejszą stronę mocy i wzięłam za jasny :/Tak w Rossmann kupuje. Kosztuje około 25 zł ale starcza na bardzo długo. A to ten fluid co ja mam
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powiedziałam K o utrwalaczu, powiedział, że może mi lakier samochodowy z bagażnika dać ..gwarantuje skuteczność ...krycie 100 %, efekt WOW szary metalik ...też ci mogę załatwić utrwalacz
hahahahahahahahaJa wzięłam 150-ątkę ...testowałam na dłoni, mam je ciemniejsze od twarzy ..bałam się przeholować na ciemniejszą stronę mocy i wzięłam za jasny :/
Powiedziałam K o utrwalaczu, powiedział, że może mi lakier samochodowy z bagażnika dać ..gwarantuje skuteczność ...krycie 100 %, efekt WOW szary metalik ...
Żabcia, to dobre jest ?hahahahahahahaha
kochana co perełek to ja Ci nie pomogę bo nie umie ich nakładać sprzedaje się dużo ale brązująceŻabcia, to dobre jest ?
Link do: Perełki CC wyrównujące koloryt skóry
To się pod fluid stosuje ? No bo jak się fluid położy to koloryt ma się wyrównany ...