reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Byłam w niedzielę nawet ostatnio A potem w macu obok [emoji16].
Boshe dziewczyny ja z tym bólem głowy oszaleje. Dwie tabletki wzięłam i dalej boli.
Kurfa wtedy w 28 tygodniu jak zaczęła mnie tak samo boleć głowa to rano o 4 urodziłam. Mam stracha teraz [emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób sobie kawę i wyciśnij do niej soku z cytryny .. podobno działa cuda, sprawdzę jutro jak znowu z bólem głowy wstanę ..
Fajnie się macie , ja już bym spotkanie klikała :p

Pewnie, że trzeba się spotkać ..chrzestnej w pobliżu może niedługo będę szukać :D
A tu żadnej rodziny nie mam ...
Te rzęsy to kosmetyczka robi tak ? To patrząc na rzęsy jak profesjonalista to chyba doradzi nie ?
Artemida90 no moja mama też podcina je ... u mnie to ta łodyżka z kwiatostanem jak kwitła drugi raz to strasznie cieniuśka była ...średnica dosłownie (nie wiem do czego przyrównać) ...połowy ołówka. A liść jak schnie to obcinasz czy czekasz, aż opadnie sam?

reklama
Ness no szkoda , że bliżej nie mieszkacie też bym się spotkała :p
no kosmetyczka , ale też nie każda ma kwalifikacje na to ... no ona ci doradzi w długości itp , no ale ty chyba decydujesz co byś chciała na oku i jaki efekt :)

Zrób sobie kawę i wyciśnij do niej soku z cytryny .. podobno działa cuda, sprawdzę jutro jak znowu z bólem głowy wstanę ..

Pewnie, że trzeba się spotkać ..chrzestnej w pobliżu może niedługo będę szukać :D
Te rzęsy to kosmetyczka robi tak ? To patrząc na rzęsy jak profesjonalista to chyba doradzi nie ?
Artemida90 no moja mama też podcina je ... u mnie to ta łodyżka z kwiatostanem jak kwitła drugi raz to strasznie cieniuśka była ...średnica dosłownie (nie wiem do czego przyrównać) ...połowy ołówka. A liści jak schnie to obcinasz czy czekasz, aż opadnie sam?
Tak kosmetyczka i ma różne opcje do wyboru. Mi znajoma polecila. Pojadę sprawdzę ale chyba zrobię za mc żeby do porodu wytrzymały bo też nie lubię w szpitalu latać po łazienkach i się malować A mi jedynie rzęsy wystarczą więc zrobię sobie .
Z tą kawą spróbuje bo oszaleje :(
Hahahaha [emoji23] matka chrzestna dobreee ale nie odmówiła bym [emoji6]

Odnośnie tego zabiegu ...to on zagęszcza i wydłuża ? czy tylko jedna opcja do wyboru ? A i czy są na górne czy też na dolne ?
Rene ...ile Ci się trzymały te rzęsy ?
A jakiś dobry fluid polecicie ?

Artemida90 no moja mama też podcina je ... u mnie to ta łodyżka z kwiatostanem jak kwitła drugi raz to strasznie cieniuśka była ...średnica dosłownie (nie wiem do czego przyrównać) ...połowy ołówka. A liść jak schnie to obcinasz czy czekasz, aż opadnie sam?

Jak zrobi się cały żółty to w sumie odrywam :) i tak umiera po co ma szkodzić całej roślince

Nessi ja kiedyś robiłam rzęsy ale to było parę lat temu i robiła mi koleżanka bo się uczyła . To wtedy wytrzymały mi około 3 tygodnie .
Tutaj to są różne opcje do wyboru i to i to ,myślę ze taka kosmetyczka by doradzila i dobrala pod Ciebie.
Ja fluid kupiłam ostatnio revlonu. Była promocja i jestem zadowolona. Jutro mogę Ci zdjęcie podesłać bo dziś z tym bólem głowy w ogóle z łóżka nie schodze już

ja używam avoniastego podkładu , ale z garniera jest też dobry , używałąm dla cery jasnej i tłustej i był świetny :)
tylko taki podłużny ...

co do rzęs to możesz postawić albo na wydłużenie przy metodzie 1:1 lub 2:1 a przy metodach objętościowych od 3:1 masz zagęszczenie i wydłużenie :)

Załączniki

• DSC05281.JPG
    DSC05281.JPG
    61,2 KB · Wyświetleń: 60
Nessi ja kiedyś robiłam rzęsy ale to było parę lat temu i robiła mi koleżanka bo się uczyła . To wtedy wytrzymały mi około 3 tygodnie .
Tutaj to są różne opcje do wyboru i to i to ,myślę ze taka kosmetyczka by doradzila i dobrala pod Ciebie.
Ja fluid kupiłam ostatnio revlonu. Była promocja i jestem zadowolona. Jutro mogę Ci zdjęcie podesłać bo dziś z tym bólem głowy w ogóle z łóżka nie schodze już

Mam revlon ale u mnie robi efekt maski, szybko schodzi z twarzy (po 9 godz. pracy nie widać go na twarzy), i okropnie wysusza ...mam cerę mieszaną format T.
xBUMx - zaraz poczytam o tym tuszu, dziękuję ..:)

Ja mam obecnie revlon colorstay i loreal true match ...mieszam oba razem ...troszkę lepszy efekt dają ale i tak daleko im do jako takiego efektu ... jeden przesusza, po drugim się błyszczę ...

Może ten revlon źle dobrany. Ja mam nawilżający więc skóry nie wysusza i dzień wytrzyma. Oprócz tego psikne utrwalacz na makijaż to dłużej się to wszystko trzyma

reklama
Mam revlon ale u mnie robi efekt maski, szybko schodzi z twarzy (po 9 godz. pracy nie widać go na twarzy), i okropnie wysusza ...mam cerę mieszaną format T.
xBUMx - zaraz poczytam o tym tuszu, dziękuję ..:)

Ja mam obecnie revlon colorstay i loreal true match ...mieszam oba razem ...troszkę lepszy efekt dają ale i tak daleko im do jako takiego efektu ... jeden przesusza, po drugim się błyszczę ...

podkładzie chyba :p

Do góry