reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum ja zamowilam 3[emoji23][emoji23] i moje perfumy today tommorow w promocji[emoji7][emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja rare używam już 3 lata [emoji23]

Majka dzięki [emoji4] nie zaszkodzi , moja siostra ja stosowała w ciąży...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dżoł przykro mi
Najważniejsze jednak że się nie poddajesz
Życzę dużo sił i trzymam mcno kciuki

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ja rare używam już 3 lata [emoji23]

Majka dzięki [emoji4] nie zaszkodzi , moja siostra ja stosowała w ciąży...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Skubana[emoji7] dlatego masz taką ładną buzię[emoji8]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dżoł - przykro mi żabciu :( Pij, napiłabym się z Tobą ...
Artemida90
- piękne storczyki, ja niestety nie mam do nich ręki ...raz jeden mi zakwitł drugi raz, ale był taki lichy kwiatostan, że jak kwiaty opadły to potem ani uschnąć nie chciał ani rozkwitnąć ...miałam zawsze problem z korzeniami bo wychodziły z doniczki i schły. Ja swojej mamie kupiłam taką prawdziwą orchidee ..ma ją już 8 lat, co chwila jej kwitnie, tylko moja mama specjalnie ją nawozi i w łazience jej kąpiele robi (namacza ją w miednicy raz na tydzień).

agnesis - masz piękne rzęsy ..zazdroszczę, ja mam bardzo rzadkie i proste jak drut, nawet zalotka ich nie ruszy a co dopiero jakiś tusz który niby podkręca ..

Bum - pięknie to wygląda przypomnij mi nazwę tego zabiegu, poszukam w swoim mieście ...
M_ania - kochanie dziękuję, zostaw sobie .. ..poczekam do wizyty środowej, zobaczymy co mi powie ginka i wtedy poproszę ją zwyczajnie ..chyba dla mojego spokoju mi nie odmówi ..

Nessi pamiętaj, jakbys zmieniła zdanie, to wal śmiało
Jestem często na poczcie to nie problem

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Nessi mogę w rewanżu za CLO wysłać tusz z avon - nowość mega wydłużenia jest na prawdę super :)
a rzęsy moje były przedłużane metodą objętościową volume russian 3:1 :)

w ogóle u dentysty dowiedziałam się dzisiaj , że wychodzą mi górne ósemki wrrr...
+ zrobiła mi przedniego zęba bo jakąś plamke miałąm i 130 zł zapłaciłam :realmad:

Nessi mogę w rewanżu za CLO wysłać tusz z avon - nowość mega wydłużenia jest na prawdę super :)
a rzęsy moje były przedłużane metodą objętościową volume russian 3:1 :)

w ogóle u dentysty dowiedziałam się dzisiaj , że wychodzą mi górne ósemki wrrr...
+ zrobiła mi przedniego zęba bo jakąś plamke miałąm i 130 zł zapłaciłam :realmad:
Za tusz to podziękuję, ja mam na chyba wszystkie uczulenie, ale jakbym sobie zrobiła taki zabieg to może by mi oczy tak nie czerwieniały ..? To na jakiś klej łapią ? Zaraz popatrzę na YouTube...

Agnesis, Mania ...dziękuję :) Będę prosić w razie potrzeby, już mi jedna dobra duszyczka na PW napisała, że chce mi wysłać :)

reklama
Dżoł :( Przykro mi kochana ...tak bardzo mi przykro ...tak się cieszyłam, że z tego wątku jest Nas tyle :( Pewnie ja następna :(
Rene1985 - gdzie w Mińsku takie rzęsy robią ?
Ja wyglądam tak koszmarnie, że chętnie bym chociaż z takich rzęs była dumna:( Cała w pryszczach, blada jak ściana z czerwonymi oczami :(
Nessi ja do Garwolina jadę. Jutro podam ci ich stronę na fb. Pani Beatka to spec.
Dzol przykro mi...

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry