Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi ja mam zapasie 2 opakowaniaNie martw się kochana, będę swoją błagać ...
Hahaha kochana poczuj się jak to mieć długie cykle [emoji38][emoji8]W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hit sezonu [emoji23][emoji23] jeszcze trochę i zamówienie z niego składam [emoji38]Bum maska ta czarna będzie teraz w katalogu za 9.99[emoji5]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom