reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzol co u lekarza?
Nessi mogę cos o dupku pomyśleć ale dopiero w poniedziałek.
Arte piękne storczyki [emoji7]

reklama
Ja nie chce robić rzęs bo boje sie ze moje wtedy staną sie słabsze, krótsze...
d576ed5d6bc5b812fd2e290ee38d23e1.jpg

Haha o matko ale mi zmarszczki wylazły [emoji38][emoji38][emoji23][emoji23]

No ja jakoś do storczyków mam rękę :) zresztą razem z mamą prowadzimy kolekcje ;) w Polsce mam 3 ale babcia dostała pod swoje skrzydła (swoich zresztą też z 10 ma) tu w Holandii mam już swoich 6 z czego jeden 2 raz zakwitł - miał ponad rok przerwy. Za to mojej mamy kwitną jak głupie :) przeżyły jazdę 900km :D

15871605_361955854160254_4556530927261584953_n.jpg

W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

W macicy czysto. O jajowodach nic nie mowila. Zadnego pecherzyka nie ma. A jak byl to przy becie 1600 mial 3-4 mm. Widocznie sie wchlonal. Krwawienia wcale nie musi byc. Endo duze jakby do ciazy sie przygotowywalo ale nie pamietam rozmiarow. Mam czekac na @ i po niej dzialac.I generalnie napewno chodzi o immunologie bo zachodzic zachodze i zadne inseminacje itp nie sa potrzebne ( bo o to juz tez na wszelki wypadek pytalam). Powiedziala ze moze za krotko biore encorton i jeszcze nie dziala tak jak powinien.
Dzis mam 38 dc to tak jak u Bum normalny cykl [emoji23] mam tylko nadzieje ze nie bedzie miesiac czekac na okres. A teraz wkoncu pije winko, przed sylwkiem kupilam 3 butelki i tylko moglam na nie patrzec [emoji35] tak sie ostatnio spaslam przez te swieta , generalnie zime no i strerydy ze chyba od jutra ide na silke.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Hahaha kochana poczuj się jak to mieć długie cykle [emoji38][emoji8]
Będzie dobrze , leki beda działać [emoji8]

Agnesis rzesiska masz cudne [emoji7]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum maska ta czarna będzie teraz w katalogu za 9.99[emoji5]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Hit sezonu [emoji23][emoji23] jeszcze trochę i zamówienie z niego składam [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Dżoł strasznie mi przykro mam nadzieję że znajdą sposób na twój organizm ale to wszystko dziwne... :(
Agnesis jak masz takie żęsy to po co kasę wyrzucać w błoto ;)
Bum efekt łał!
Kurde muszę chyba zamówić ta czarną maskę bo na mnie to nic nie działa. Wiem że nie jest zalecana w ciąży pytanie czy szkodzi...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry