reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum u mojego Młodego w pokoju malowane było we wrześniu, a ściany wyglądają tragicznie [emoji33] wszystkie plamy, rysy i odpryski sa oczywiście kwestia przypadku [emoji6]
Bun ja niby po, ale wciąż przed. Czekam, dam znać [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Zmyć z tapety to kuźwa ciężko ...

agnesis no ja to bym z chęcią już to wymieniła , by,e by tam czysto było , ale czy się teraz to opłaca przy niej...
No to trzymam kciuki dalej ! :*

Zmyć z tapety to kuźwa ciężko ...

agnesis no ja to bym z chęcią już to wymieniła , by,e by tam czysto było , ale czy się teraz to opłaca przy niej...
No to trzymam kciuki dalej ! :*
No z tapety może być ciężko

Ale ja bym próbowała znając mnie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Agnesis, to i ja trzymam &&&&&

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Agnes ja tez trzymam kciuki,rano myslalam o tobie
Bummmm czyli nie ma paprotek?? Hmmm to moze owu byla wtedy kiedy ci wyszedl pierwszy pozytyw... [emoji4]
Ja zaraz chyba tez sobie ten test kupie, tylko ze ja lubie sikac i patrzec jak.sie odbarwia ahahaaa

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mania próbowałąm psikałąm perfumem z alkoholem i nic , nie zeszło , muszę szukać jakiejś dużej naklejki i zalepić :D moje dziecko już ma 3 w pokoju i ino zakrywam myszką Minnie , smerfami hahaha Elsy jeszcze nie ma to jest okazja :p

Carmen no albo wcale nie było :/ nie ma paprotek są nieliczne kropki :)

Trzymajcie, trzymajcie [emoji38]
Koleżance córka tez tapetę długopisem popisała i to w salonie na samym środku, ze nic tam nie powiesisz [emoji23] a ma już 4 lata, wiec starsza Bum od Twojej [emoji6]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Trzymajcie, trzymajcie [emoji38]
Koleżance córka tez tapetę długopisem popisała i to w salonie na samym środku, ze nic tam nie powiesisz [emoji23] a ma już 4 lata, wiec starsza Bum od Twojej [emoji6]

nigdy nie wiesz co dziecku wpadnie do głowy :D moja kredkami nie chce malować a daj jej długopis to cały dzień może malować :)

reklama
Carmen moj tez nie pisał po ścianach i nie pisze. Ale na ścianie ma ślady butów, rysy od kredek przy biurku, jak do piórnika je pakuje albo do kubeczka to mu gdzies zawsze spadnie... jak cos je to zamiast umyć ręce to pózniej ślady tłustych paluchów na ścianie [emoji16] niby sie zmywa, ale musiałabym pół pokoju myć na ścianach, jak mnie wena najdzie to pomyje [emoji6]

Do góry