reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Agnesis trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Obyś nie musiała długo czekać [emoji106]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Agnesis trzymam kciuki [emoji110][emoji110]

Obyś nie musiała długo czekać [emoji106]

Ma chyba 14 dni na wypłacenie, wiec nie dużo [emoji12]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Oo kurna agnes dobre wiesci

Anulka 3 mam kciuki za.jutro,m nadZieję ze nie bedzie bardzo bolało.
Godzine temu zakupilam sobie termometr na sline i 10 testów ciazowych.
No a na 17.30 ide do dentysty [emoji24][emoji24]
Mmmm mniiiam te kuleczki [emoji106]

yo94rvfo12g8yraw.png

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
[/img]

Ostatnia edycja:
Agnes bravo wy ! Ale pewnie menda wściekla haha niech płaci a co [emoji41]

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

agnesis no i super ! [emoji122][emoji122][emoji106]
Teraz może jakie winko hehe tez mam swojskie od teścia [emoji38]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Agnesis super! Jestem pełna podziwu bo ja pewnie nie łaziłabym po sądach a potem dziwne że pracodawcy robią co chcą.
Anulka trzymam kciuki oczywiście!
Bum mój wspaniałomyślny syn napisał na ścianie " Po co mi siostra? Do sprzątania " dobrze ze to było przed remontem, teraz bym go zabiła [emoji23]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

Anula a no wściekła, ale nic na to nie poradzę [emoji38] ja jej nic nie zrobiłam żeby mnie zwolniła.
Majka nigdy nie pomyślałam, ze pójdę do sadu przeciwko pracodawcy. Ale tyle nieprzyjemnych słów ile od niej usłyszałam, przeważyły. Ja nic złego nie zrobiłam. Niestety to wszystko nie powinno było sie wydarzyć.

Bum tak wino! [emoji16][emoji16]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Majka a w ogóle to ja nawet sadu na oczy nie widziałam [emoji23] pozew wysłałam poczta, a do sadu poszedł adwokat [emoji16]
Fakt, ze ludzie odpuszczają pracodawcą i pózniej tacy pracodawcy robią co chcą. Maja pracowników za nic, okazują zero szacunku i w ogóle nie respektują ich praw.
Nuria dzięki [emoji6]

reklama
No jestem w szpitalu ... leżę i zamulam :) już po badaniach i jestem dopuszczona do zabiegu,jeszcze tylko anestezjolog przyjdzie dziś i jutro będą zaglądać... ale nie wiem jeszcze która będę w kolejce ...

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."
Anula trzymam kciuki [emoji106]

Do góry