reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Mania jak dla mnie to dopiero dzis pozytyw [emoji6] daj mężowi dzis odpocząć. Jutro go zmolestuj [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Wczoraj pěcherzyk na usg miał 21 mm
To możliwe że pęknie dopiero jutro?
Ginka twierdziła że w ciągu 24 h pęknie ten większy
Ten drugi miał wczoraj 16 mm i mówiła że z tego to raczej nic nie będzie
Jajniknie dziś nasuwa bardziej ten z mniejszym pęcherzykiem
Dżizes [emoji33][emoji58]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania możliwe [emoji6] mógł pęknąć wczoraj i moze pęknąć jutro [emoji4]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Mania ja tez mialam 21 mm (w 13 dc) i ginka mowila ze na granicy pekniecia i zeby dzialac dzis i jutro. ale kiedy pekl to juz nie wiem bo nie szlam na kontrole. ale bobosexy byly 13,14 i na wszelki wypadek 15 dc.

Mania ja tez mialam 21 mm (w 13 dc) i ginka mowila ze na granicy pekniecia i zeby dzialac dzis i jutro. ale kiedy pekl to juz nie wiem bo nie szlam na kontrole. ale bobosexy byly 13,14 i na wszelki wypadek 15 dc.
No to w takim razie będe musiała dzisiaj męża pogonić [emoji16]
Nam ginka zaleca bobosexy co drugi dzień [emoji4]

Ale i tak mam przeczucie że to jeszcze nie ten czas [emoji17]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Hmmm ino jak to działa ...

Agnesis [emoji110][emoji110][emoji108]
1484051277-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum testuj to urządzenie i dawaj relacje [emoji1][emoji106]

reklama
Bum testuj to urządzenie i dawaj relacje [emoji1][emoji106]

No to mi owulacji nie poazuje :D

Do góry