reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum to ciekawe [emoji848]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
no ciekawe , ciekawe :D sprawdzę jeszcze na wieczór i mogę tak dziennie hehe :)

Mania te facelle są niby ok , ale kuźde spotkałam i czytałąm na wielu forach , że one długo wychodzą pozytywne...

no ciekawe , ciekawe :D sprawdzę jeszcze na wieczór i mogę tak dziennie hehe :)

Mania te facelle są niby ok , ale kuźde spotkałam i czytałąm na wielu forach , że one długo wychodzą pozytywne...
No właśnie, czyli nie do końca dobre [emoji12]
No ginka się bardzo zdziwiła

A u mnie chyba owu dziś bo tak mnie napieprzają już teraz oba jajniory że siedzieć nie mogę [emoji58]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Bum bzykać sie trzeba [emoji38][emoji38]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Mania no pobawię się tym i obadamy co z tego wyjdzie :)
no to może jednak się bzyknij dziś :D
Się bzykniemy wieczorem jak młoda pójdzie spać [emoji16]

Ciekawa jestem co Ci wyjdzie...
A do gina idziesz? Może warto zrobić usg po tym clo...?

Mania nie uśmiecha mi się do niego iść :D :D pójdę w następnym cyklu jak jakiegoś znajdę :)

Agnesis no jasne , że trzeba w tym wszystkim bez tego ani rusz :D
a ty już po czy przed ?

Kupiłam sobie dziś puzzle ułożę i będą do kuchni :D w antyrame się ino wsadzi...

Moje dziecko dostało kare siedzi na łóżku 15min u siebie w pokoju bo ściane mi długopisem popisała u niej w pokoju wrrr...

reklama
Mania nie uśmiecha mi się do niego iść :D :D pójdę w następnym cyklu jak jakiegoś znajdę :)

Agnesis no jasne , że trzeba w tym wszystkim bez tego ani rusz :D
a ty już po czy przed ?

Kupiłam sobie dziś puzzle ułożę i będą do kuchni :D w antyrame się ino wsadzi...

Moje dziecko dostało kare siedzi na łóżku 15min u siebie w pokoju bo ściane mi długopisem popisała u niej w pokoju wrrr...
Moje dziecko na szczęście po ścianach nie pisało
Za to meble kolorowała kredkami [emoji23][emoji23]

Unas plamy pokredkach i długopisach schodziły ładnie chusteczkami mokrymi dla dzieci [emoji16]

Do góry