Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maz mu chalupe nowa kupil na swieta,ale dopiero dzis bedzie w niej brykal
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że muszą! Zgłaszaj im jak najszybciej ...Nessi ja mam pecha do odkurzaczy [emoji23] bateria mi zdechła. Normalnie ładuje sie i ciagle jest w bazę wpięty, a biore sie do odkurzania to jeden pokój odkurze i zdycha [emoji24] myślisz ze na gwarancje go przyjmą?
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Oczywiście, że muszą! Zgłaszaj im jak najszybciej ...
Ja dzisiaj nie poszłam do pracy ...
Od 4:00 do 6:00 wymioty a teraz już tylko same torsje i mdłości ...
U mnie ostatnio trzy dni nie było wody bo główna rura co doprowadza wodę jebla.Hej laski
A u mnie rury w zamarzly w piwnicy z wody i od rana jestem bez , cos tam robią ale czy zrobią...
Ej ja juz zamowilam ten test owulacyjny , nie straszcie , ze do dopy jest..
[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Wymioty i mdłości nasilają się na pustym żołądku Ale nie mogę jeśćOj kochana , aż tak męczy
A ja przeczytalam,ze zamiast czajnik to jajnik [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Carmen no obejrzymy , jutro ma być , później sikne na ovu bo został mi ostatni
Kurcze jeszcze czajnik mi się przepalił wrrrr, jaki mam ten ROK zdupczony ...
Bidulkoooo...brakowalo tylko zygania. Duzo sily...Oczywiście, że muszą! Zgłaszaj im jak najszybciej ...
Ja dzisiaj nie poszłam do pracy ...
Od 4:00 do 6:00 wymioty a teraz już tylko same torsje i mdłości ...