reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Witam się i ja leniwie [emoji16]

U mnie póki co owu ani widu ani słychu
Test robię koło 16 więc jeszcze muszę poczekać na dzisiejszy [emoji57]

Bum to życzę żeby górne wychodxiły bezboleśnie [emoji106]

Nessi a jak Twoje samopoczucie?

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Witam sie i ja [emoji4]
Nessi brawo za odwagę [emoji122] ja sobie grzywkę tez scinalam, końcówki delikatnie przycinalam, ale tak na długości żeby zaszaleć, to bym sie nie odważyła [emoji6] ale bardzi ładnie Ci to wyszło [emoji4]
Widziałam gdzies tez takie gadżety do obcinania włosów, jak znajdę filmik to wrzucę [emoji12]
Artemida smutno mi jak czytam, ze Holendrzy sa tacy tępi [emoji53] oni ni cholery leczyć nie potrafią, tragedia jakas [emoji20] metformine mogłabym Ci załatwić, ale na tsh to już gorzej, bo trzeba dawki dobrać, żeby nie popierdzielic nic [emoji53]
Bum całe szczęście, ze nie boli. Po cholerę te osemki rosną? Więcej z tym problemu tylko [emoji53]
Carmen nie daj sie ginowi olać, niech zrobi usg, cytologię, to podstawa żeby sie starać.
Bum ja już zaliczyłam zakupy, z psem nie ide, bo leje sie ze mnie i boli jak cholera [emoji53] zrobie obiad i pod koc [emoji6]
Mania owu moze być nawet przy nie do końca pozytywnym teście, bo możesz nie wyłapać największego piku lh. Bierz pod uwagę ten który Ci wyjdzie najciemniejszy.
Ja wczoraj byłam tak zakręcona, ze zgubiłam swojego srajfona. Wsiadalam do kuzynki do auta i wysunął mi sie z kieszeni na śnieg dlatego nie słyszałam, ze upadł. Na szczescie jakas pani go znalazła i odebrała telefon, umówiłam sie z nią i odzyskałam go [emoji38] nawet jej merci dałam, bo ten telefon to moja ręka, żyć bez niego nie mogę. A poza tym tyle w nim kontaktów, zdjęć i innych ważnych rzeczy, ze bym sie chyba zapłakała [emoji1]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Witam się porannie z wyra. Mąż mnie obudził spiewal dekiel jeden a piesek wyl ahaha
Nessi jestem juz po plodnych. Mi ost gin powiedzial ze taka moja uroda i te plemienia mam w terminie owulacji no i może się troche do tego przyczynić wloski inofem. Przypomniało mi się,ze pare lat temu powiedzial mi ze moja szyjka ma takie jakby faldki i bruzdkii ze jak mocno podzialam to będę mogla krwawić
Ale tyle krewki
Dobra tematu nie bylo,jutro dzwonie do niego i tyle. Musze iść z psem a tu takie temp na minusieeeee

Carmen u Ciebie mróz a nas zasypało wczoraj śniegiem, ze sie jeździć nie dało. Cały dzien sypał śnieg, o 18 musiałam jechać do Niemiec i wyobraźcie sobie, ze nawet główne drogi nie były odśnieżone! Tiry pod górkę nie mogły podjeżdżać. Jechało sie 50-60km/h max, w Schwedt to samo, śniegu na ulicy po kostki. Nie wiadomo gdzie pobocze, gdzie środek drogi, ślisko, na zimowkach dupę zarzucało. Masakra. Dopiero jak wracałam to zaczynali odśnieżać [emoji53] w porę sie obudzili [emoji35]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

Bum a jakie ciacho robisz? [emoji1] ja bym zjadła, ale robić mi sie nie chce [emoji12]

Bum niby dziewczynka ale jeszcze nie mogę w to uwierzyć i staram się nie integrować jeszcze z dzidzią pod tym względem. Poczekajmy do połuwkowego 31.01 jutro zadzwonię i zapytam czy nie dałoby rady tydzień szybciej :D

Agnesis to uczciwi ludzie jeszcze istnieją?! Farta miałaś jak nic a co do opon na lodzie bez różnicy czy zimowe czy letnie [emoji23]

Sent from my E2303 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry