reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania w sumie to nadal norma. Ja miałam w 2 dc 32 i dostałam bromergon. A poczytaj może o tym Cyclodynonie. Tu dziewczyny na taką graniczną prolaktyne brały też Castangusa i ładnie spadała .

Artemida wywołuje cie do tablicy!

reklama
Ja jak cos Castangusa mam i wysłać moge [emoji4]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Mania w sumie to nadal norma. Ja miałam w 2 dc 32 i dostałam bromergon. A poczytaj może o tym Cyclodynonie. Tu dziewczyny na taką graniczną prolaktyne brały też Castangusa i ładnie spadała .

Artemida wywołuje cie do tablicy!
No też myślałam ostatnio o castagnusie
Ale póki co poczekam do poniedziałku i zobaczę co wyjdzie na usg to będzie 13 dc i co ginka powie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Ostatnio jak byłam u ginki tow 12 dc pęcherzyk miał 19 mm
I przewidywała ona że pęknie koło 14 dc, cykl wtedy miał 27 dni
Tak patrze że w całym roku miałam 4 cykle po 23-24 dni
Być może bezowulacyjne skoro tak krótkie ?

Tynka Wy sie chociaz zabezpieczaliscie[emoji23] a my mielismy przez tyle lat tylko stosunek przerywany w dni plodne, a wiadomo ze to zadna antykoncepcja[emoji23]
Czasami bylo tak ze byl seks z finalem w srodku w dni plodne, bo zapominalam sprawdzic kiedy mam[emoji23]
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze mam cos nie tak z hormonami badz samą owulacja.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka Wy sie chociaz zabezpieczaliscie[emoji23] a my mielismy przez tyle lat tylko stosunek przerywany w dni plodne, a wiadomo ze to zadna antykoncepcja[emoji23]
Czasami bylo tak ze byl seks z finalem w srodku w dni plodne, bo zapominalam sprawdzic kiedy mam[emoji23]
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze mam cos nie tak z hormonami badz samą owulacja.

No my w zasadzie też się mie zabezpieczaliśmy nigdy
Jedynie stosunek przerywany, ewentualnie szklanka wody zamiast [emoji23]

No my w zasadzie też się mie zabezpieczaliśmy nigdy
Jedynie stosunek przerywany, ewentualnie szklanka wody zamiast [emoji23]

Mnie np to martwi. Bo nie wierze ze przez te wszystkie lata z moim chlopem nie wstrzelilismy sie w owulacje...
A wtedy sie nie staraliśmy, to i takiego parcia nie bylo jak teraz, stresu itp.
No ale daliśmy sobie rok. Wiec tego sie trzymamy. Zobaczymy co z tego bedzie.

Nuria, Mania noni dobrze robiłyście....my majątek wydaliśmy na gumki i tabletki anty....żałuję teraz tego. Po porodzie naszym zabezpieczeniem też będzie stosunek przerywany:-)

Artemida czemu tak ucichłaś? Mam nadzieję że juz czujesz się lepiej bo tej dołującej wizycie u gina. Trzeba spiąć tylek, cycki do przodu pracujemy nad jakimś planem.

reklama
No już chyba poczochrałam długiego boba :D
Bez tytułu.jpg

Bez tytułu1.jpg

I mój nowy kącik w dużym pokoju :)
WP_20170107_033.jpg

Moje kochane żarówki Edisona! Uwielbiam :)

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    111,2 KB · Wyświetleń: 295
  • Bez tytułu1.jpg
    Bez tytułu1.jpg
    149,5 KB · Wyświetleń: 311
  • WP_20170107_033.jpg
    WP_20170107_033.jpg
    369,2 KB · Wyświetleń: 309
Do góry