Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No też myślałam ostatnio o castagnusieMania w sumie to nadal norma. Ja miałam w 2 dc 32 i dostałam bromergon. A poczytaj może o tym Cyclodynonie. Tu dziewczyny na taką graniczną prolaktyne brały też Castangusa i ładnie spadała .
Artemida wywołuje cie do tablicy!
Mania w sumie to nadal norma. Ja miałam w 2 dc 32 i dostałam bromergon. A poczytaj może o tym Cyclodynonie. Tu dziewczyny na taką graniczną prolaktyne brały też Castangusa i ładnie spadała .
Artemida wywołuje cie do tablicy!
No my w zasadzie też się mie zabezpieczaliśmy nigdyTynka Wy sie chociaz zabezpieczaliscie[emoji23] a my mielismy przez tyle lat tylko stosunek przerywany w dni plodne, a wiadomo ze to zadna antykoncepcja[emoji23]
Czasami bylo tak ze byl seks z finalem w srodku w dni plodne, bo zapominalam sprawdzic kiedy mam[emoji23]
Nie wiem czemu ale mam przeczucie ze mam cos nie tak z hormonami badz samą owulacja.
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie np to martwi. Bo nie wierze ze przez te wszystkie lata z moim chlopem nie wstrzelilismy sie w owulacje...No my w zasadzie też się mie zabezpieczaliśmy nigdy
Jedynie stosunek przerywany, ewentualnie szklanka wody zamiast [emoji23]
Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!