reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mania ja sie przejechalam teraz na mojej aplikacji ktora owulacje mi wyznaczyla na pozniej. A w rzeczywistosci byla 4 dni wczesniej niz pokazywala to aplikacja.
Seks byl, ale widac to nie wystarczylo[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mania ja sie przejechalam teraz na mojej aplikacji ktora owulacje mi wyznaczyla na pozniej. A w rzeczywistosci byla 4 dni wczesniej niz pokazywala to aplikacja.
Seks byl, ale widac to nie wystarczylo[emoji23]

No właśnie, dlatego wierze głównie swoim odczuciom
W zeszłym cyklu owu czuĺam w 12-13 dc a cykl miał 22 dni, więc albo była wcześniej albo wcale, kto to wie
Czy to nie może być mniej skomplikowane?! [emoji58][emoji57]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Mania to masz strasznie krótką II faze...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Mania ja juz sceptycznie podchodze do tych aplikacji teraz. Moj cykl byl 25 dniowy. Dawno mialam taki krotki.
Zazwyczaj bylo rowno 28dc.

Jako gowniarz majac te 11-12 lat myslalam ze wystarczy raz sie bzyknac i juz bedzie ciąża. Ale rzeczywistość jest bardzo okrutna[emoji23]
Nie chodzi mi ze myslalam juz wtedy o seksie. Tylko myslalam ze zrobienie dzieciaja jest łatwe. Bardzo latwe.

Mania to masz strasznie krótką II faze...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Brałam luteinę ale w sumie to mi bardziej zaszkodziła niż pomogła bo i te plamienia były i cykl się skrócił [emoji58]

W poniedziałek poproszę o dupka

A w przyszłym cyklu muszę zrobić monitoring żeby wiedzieć kiedy pękają
Chyba że w poniedziałek będzie jeszcze widać to sprawdzimy jeszcze w tym cyklu
A swoją drogą ciekawe czy podwyższona prolaktyna mi nie miesza w cyklach [emoji58]

Ostatnia edycja:
Mania masz bardzo krótkie cykle. Są dwa wyjścia. Albo owi wcześnie, ewentualnie za krótką faza lutealna i zarodek nie ma się jak zagniezdzic. Sama jestem ciekawa twojego monitoringu. Gin na pewno cos wymysli na to.

Nuria ja jako nastolatka tez tak myslalam. Byłam pewna, że jeden numerek i bach ciąża. Nawet mój mąż stwierdził , ze świat jest dziwny. Tyle lat się zabezpieczalismy, a jak przyszło co do czego, to na ciążę musialam czekać prawie półtora roku zalewania do oporu!

Mania ja przy wysokiej prolaktynie miałam wydłużone cykle. Po trzech miesiącach Cyclodynonu skróciły mi się z 36 do 30 dni no i w sumie to od razu po tej kuracji zaszlam w ciążę. No ale bromergon tez brałam, tyle że on mi niczego mię wyregulowal jeśli chodzi o cykle

reklama
Mania ja przy wysokiej prolaktynie miałam wydłużone cykle. Po trzech miesiącach Cyclodynonu skróciły mi się z 36 do 30 dni no i w sumie to od razu po tej kuracji zaszlam w ciążę. No ale bromergon tez brałam, tyle że on mi niczego mię wyregulowal jeśli chodzi o cykle
Z tą moją prolaktyną to jest tak że robiłam w poprzednim cyklu w 3 dc Wyszła mi prawie 21
Normy w necie są rozne raz ze do 25 raz ze do 20
A znalazłam tez info ze dla starających się najlepiej jak jest do 15
Ginka jeszcze nie widziała wyników.
Miałam usc w tym tygodniu ale juz nie było miejsca, dlatego ide dopiero w poniedziałek

Do góry