reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A mnie dziś cyce bola ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

reklama
Artemida wiem ze takie gadanie ze bedzie dobrze, ze sie uda i w ogole nic nie pomoze. Ale musisz walczyc. Kazda z Nas musi. Wiadomo ze sa chwile załamania, ale trzeba wtedy zacisnac zeby i próbować dalej.
Moja kolezanka ma pcos, problemy z hormonami, jej maz ma ogromne problemy z nasieniem. 2 razy podchodzili do in vitro. Nie udalo sie. Ale próbują znowu, bo wierzą ze w koncu musi sie udac.
Tak samo i my. Musimy wierzyc ze w koncu i nam sie kiedys uda.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie to słowo - KIEDYŚ - dobija....

Nessi urodzona fryzjerja z Ciebie[emoji5]
Ja kiedys sama chxialam skrocic sobie grzywke , skonczyko sie na wizycie u fryzjera jeszcze tego samwgo dnia.
Wkurza mnie moja grzywka, jest juz okropna a najgorsze jest to ze musze ja zapuscic do slubu zeby jakos dala sie ulozyc do fryzury. A tak bym chciala teraz ja obciac.

Arte kochana, nie wiem co napisać ... tam jest taka a nie inna służba zdrowia, że człowieka szlak trafia :(
Jest tam jakiś Polski gin ?

Już byłam u Polskiej...wizyta 2 razy w miesiacu, nie ma mowy o monitoringu i wizyta ok 150euro - teraz jak oboje nie mamy pracy to tak średnio. Jest jedna położna polska, ale ona to już zholenderyzowana ... leczy jak holendrzy

Nessi urodzona fryzjerja z Ciebie[emoji5]
Ja kiedys sama chxialam skrocic sobie grzywke , skonczyko sie na wizycie u fryzjera jeszcze tego samwgo dnia.
Wkurza mnie moja grzywka, jest juz okropna a najgorsze jest to ze musze ja zapuscic do slubu zeby jakos dala sie ulozyc do fryzury. A tak bym chciala teraz ja obciac.

Popatrz na YouTube ..jest masa filmików instruktażowych.. :)

Już byłam u Polskiej...wizyta 2 razy w miesiacu, nie ma mowy o monitoringu i wizyta ok 150euro - teraz jak oboje nie mamy pracy to tak średnio. Jest jedna położna polska, ale ona to już zholenderyzowana ... leczy jak holendrzy
A masz możliwość przyjechać do rodziny w PL na chwilkę by chociaż leki załatwić ?

Artemida wiem ze dobija. I to strasznie. Ale niestety takie zycie jest okrutne i niesprawiedliwe.
Nigdy nie pojme tego, czemu ktos tam na gorze pozwala na to aby w ciaze zachodzily bez problemu nastolatki, kobiety ktore nie chca dzieci, a kobietom ktore najbardziej na swiecie tego dziecka pragna nie daje nawet szansy...

No właśnie to słowo - KIEDYŚ - dobija....
Wiem Kochana że to dołuje i wiem jak Cię to wkurza jak Vi każdy pisze że musisz wierzyć że w końcu się uda
Wiem bo też mnie to bardzo denerwowało, bardzo, ale nie poddaliśmy się
I w końcu po 4 długich latach pełnych bólu, łez i zwątpień zobaczyłam dwie kreseczki
Upadamy by za chwilę powstać i walczyć dalej bo właśnie tego pragniemy najmocniej na świecie

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Artemida wiem ze dobija. I to strasznie. Ale niestety takie zycie jest okrutne i niesprawiedliwe.
Nigdy nie pojme tego, czemu ktos tam na gorze pozwala na to aby w ciaze zachodzily bez problemu nastolatki, kobiety ktore nie chca dzieci, a kobietom ktore najbardziej na swiecie tego dziecka pragna nie daje nawet szansy...

Bo właśnie takie kobiety są silne i się nie poddają

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

Do góry